Houten binnendeurkozijn - Opdek (deurmaat 880x2315)

Dit is ons houten binnendeurkozijn voor een opdekdeur van 880 x 2315 mm.  Je plaatst eenvoudig een opdek binnendeur van 880 mm breed en 2315 mm hoog in het kozijn. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter. Wij leveren het binnendeurkozijn gemonteerd en jij hoeft enkel nog het kozijn te plaatsen. Hierdoor kun jij snel verder met jouw klus! Meer over de mogelijkheden bij het product en overige informatie kun je vinden in de lijst met specificaties op deze pagina. Informatie over onze profielen kun je vinden op de productinformatiepagina. Bereken jouw prijs en bestel vandaag nog jouw binnendeurkozijnen bij Toelevering Online!

170,27 al vanaf excl BTW
206,03 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
3. Profiel
Verbindingen
houten binnendeurkozijn meranti
Meranti binnenkozijn 67x114mm 10 werkdagen
Productinfo
€ 170.27
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Voorlak
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
170,27
Prijs incl. BTW
206,03
-

Lijst met specificaties

Hout binnendeurkozijnen Meranti hardhout

Onze houten binnendeurkozijnen worden vervaardigd uit Meranti hardhout. Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm.

Bij onze meranti hardhouten binnendeurkozijnen bieden wij je de keuze uit FSC-hout en niet FSC hout. Het FSC-hout heeft een kleine meerprijs.

Behandeling hout binnendeurkozijnen Voorlak

Onze houten binnendeurkozijnen worden standaard geleverd in de voorlak. Het kozijn dient enkel nog afgelakt te worden.

Je hebt keuze uit diverse kleuren voorlak.

Sponning binnendeurkozijnen Kalksponning

Onze houten binnendeurkozijnen zijn standaard voorzien van een kalksponning. Een kalksponning is zowel geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Stellat Stellat voor transport

De hardhouten binnendeurkozijnen worden geleverd met een stellat onder het kozijn. Deze stellat zorgt dat het kozijn zijn vorm behoudt tijdens het transport.

Stomp of opdek Voor stompe deuren en opdekdeuren

Onze houten binnendeurkozijnen zijn te verkrijgen in verschillende maatvoeringen voor zowel stompe deuren als opdekdeuren. Wij geven de deurmaten weer bij de producten. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter.

De deursponning voor een stompe deur is 17 x 45 mm en voor een opdekdeur is de deursponning 17 x 25 mm.

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is ons houten binnendeurkozijn voor een opdekdeur van 880 x 2315 mm.  Je plaatst eenvoudig een opdek binnendeur van 880 mm breed en 2315 mm hoog in het kozijn. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter. Wij leveren het binnendeurkozijn gemonteerd en jij hoeft enkel nog het kozijn te plaatsen. Hierdoor kun jij snel verder met jouw klus!

Meer over de mogelijkheden bij het product en overige informatie kun je vinden in de lijst met specificaties op deze pagina. Informatie over onze profielen kun je vinden op de productinformatiepagina.

Bereken jouw prijs en bestel vandaag nog jouw binnendeurkozijnen bij Toelevering Online!

houten binnendeurkozijn meranti
€ 170,27
excl. BTW
9 oktober
10 werkdagen