Houten binnendeurkozijnen voor opdekdeuren

Bij Toelevering Online bestel je gemakkelijk en snel binnendeurkozijnen voor een opdekdeur. Wij leveren Meranti hardhouten binnendeurkozijnen van uitstekende kwaliteit al vanaf 5 werkdagen, zodat jij snel verder kunt met jouw klus. We hebben de meest voorkomende deurmaten alvast voor je klaargezet. Je kiest eenvoudig de deurmaat, vult de opties in en wij berekenen direct jouw prijs. Jij weet dus direct waar je aan toe bent.
Keuze uit zowel stomp als opdek

Verschil opdekdeur en stompe deur

Er zijn twee soorten deuren, namelijk stompe deuren en opdekdeuren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn en wordt daarom iets naar voren geplaatst. De deursponning voor de opdekdeur heeft daarom een andere maat. De deursponning van onze binnendeurkozijnen voor opdekdeuren is 17 x 25 mm.

De deursponning van een binnendeurkozijn voor een stompe deur is groter omdat de hele deur in het kozijn zit. De deursponning is in het geval van een stompe deur 17 x 45 mm.

Bepaal jouw maat

Standaard deurmaten

Je kunt bij ons terecht voor houten binnendeurkozijnen voor opdekdeuren in verschillende standaard deurmaten. Let op: de buitenwerkse maat is groter. We zijn uitgegaan van standaard deurmaten voor binnendeuren zodat je altijd een goed passend kozijn hebt voor jouw binnendeur. Meer weten? Lees onze blog: Standaard deurmaat bepalen.

We bieden de volgende breedtematen:

  • 780 mm
  • 830 mm
  • 880 mm
  • 930 mm

Voor de hoogtematen heb je keuze uit:

  • 2115 mm
  • 2315 mm

Meranti hardhouten binnendeurkozijnen

Onze binnendeurkozijnen worden gemaakt van meranti hardhout. Door het gebruik van een hardhouten deurkozijn is het kozijn minder gevoelig voor beschadigingen, ten opzichte van bijvoorbeeld vurenhout. Je hebt de keuze uit FSC hout en niet-FSC hout. De binnenkozijnen worden standaard in de voorlak geleverd waarbij je keuze hebt uit diverse kleuren voorlak. Je hoeft de kozijnen alleen nog maar af te lakken.

Om ervoor te zorgen dat het houten binnendeurkozijn zijn vorm behoudt tijdens transport monteren wij een stellat onder het kozijn. Op die manier kunnen we de kwaliteit en vorm van het kozijn waarborgen.
Voor binnendeurkozijnen is een profiel van 56 x 90 mm een veel toegepaste maat voor het kozijnhout. Onze binnendeurkozijnen hebben een profiel van 67 x 114 mm. Hiermee krijg je een robuuster kozijn.

Al vanaf 5 werkdagen geleverd

Wij leveren jouw houten binnendeurkozijnen voor opdekdeuren al vanaf 5 werkdagen, zodat je snel verder kan met jouw klus! Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Wij zijn te bereiken via de mail, telefoon, chat en via whatsapp. Wij staan voor je klaar.