Houten binnendeurkozijn - Stomp (deurmaat 780x2115)

Dit is ons hardhouten binnendeurkozijn voor een stompe binnendeur van 780 x 2115 mm. Het kozijn is vervaardigd uit meranti hardhout en je hebt keuze uit FSC-hout en niet-FSC hout. Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm. Dit houten binnendeurkozijn is geschikt voor een stompe deur en heeft een deursponning van 17 x 45 mm. Je plaats eenvoudig een deur van 780 x 2115 mm in het kozijn. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter.Wij leveren het binnendeurkozijn gemonteerd en jij hoeft enkel nog het kozijn te plaatsen. Hierdoor kun jij snel verder met jouw klus! Om te zorgen dat het kozijn zijn vorm behoudt tijdens het transport, plaatsen wij een stellat. Geleverd in de voorlak en tochtbanden Dit hardhouten binnendeurkozijn voor een stompe binnendeur van 780 x 2115 mm wordt in de fabriek voorzien van voorlak waarbij je keuze hebt uit diverse kleuren. Bij het samenstellen van het binnendeurkozijn heb je ook de keuze voor tochtbanden. Wij plaatsen dan tochtbanden in de deursponning van het kozijn. Hiermee voorkom je dat het tocht langs de binnendeur en het voorkomt dat de deur klappert in het kozijn. Zonder tochtbanden bestellen? Geen probleem, we bieden ook de mogelijkheid om kaal te bestellen.KalksponningOnze hardhouten binnendeurkozijnen zijn standaard voorzien van een kalksponning. Met een kalksponning heb je een mooie aanslag rondom het hele kozijn. Een kalksponning is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. De kalksponning is 5mm diep en 46mm breed en wordt toepast in het midden van de stijlen en dorpels.Bereken jouw prijs en bestel vandaag nog jouw houten binnendeurkozijn voor stompe deuren bij Toelevering Online!

154,00 al vanaf excl BTW
186,34 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
3. Profiel
Verbindingen
houten binnendeurkozijn meranti
Meranti binnenkozijn 67x114mm 7 werkdagen
Productinfo
€ 154
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Voorlak
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
154,00
Prijs incl. BTW
186,34
-

Lijst met specificaties

Hout binnendeurkozijnen Meranti hardhout

Onze houten binnendeurkozijnen worden vervaardigd uit Meranti hardhout. Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm.

Bij onze meranti hardhouten binnendeurkozijnen bieden wij je de keuze uit FSC-hout en niet FSC hout. Het FSC-hout heeft een kleine meerprijs.

Behandeling hout binnendeurkozijnen Voorlak

Onze houten binnendeurkozijnen worden standaard geleverd in de voorlak. Het kozijn dient enkel nog afgelakt te worden.

Je hebt keuze uit diverse kleuren voorlak.

Sponning binnendeurkozijnen Kalksponning

Onze houten binnendeurkozijnen zijn standaard voorzien van een kalksponning. Een kalksponning is zowel geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Stellat Stellat voor transport

De hardhouten binnendeurkozijnen worden geleverd met een stellat onder het kozijn. Deze stellat zorgt dat het kozijn zijn vorm behoudt tijdens het transport.

Stomp of opdek Voor stompe deuren en opdekdeuren

Onze houten binnendeurkozijnen zijn te verkrijgen in verschillende maatvoeringen voor zowel stompe deuren als opdekdeuren. Wij geven de deurmaten weer bij de producten. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter.

De deursponning voor een stompe deur is 17 x 45 mm en voor een opdekdeur is de deursponning 17 x 25 mm.

Inbegrepen bij de levering
Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is ons hardhouten binnendeurkozijn voor een stompe binnendeur van 780 x 2115 mm. Het kozijn is vervaardigd uit meranti hardhout en je hebt keuze uit FSC-hout en niet-FSC hout. Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm. Dit houten binnendeurkozijn is geschikt voor een stompe deur en heeft een deursponning van 17 x 45 mm. Je plaats eenvoudig een deur van 780 x 2115 mm in het kozijn. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter.

Wij leveren het binnendeurkozijn gemonteerd en jij hoeft enkel nog het kozijn te plaatsen. Hierdoor kun jij snel verder met jouw klus! Om te zorgen dat het kozijn zijn vorm behoudt tijdens het transport, plaatsen wij een stellat.

Geleverd in de voorlak en tochtbanden

Dit hardhouten binnendeurkozijn voor een stompe binnendeur van 780 x 2115 mm wordt in de fabriek voorzien van voorlak waarbij je keuze hebt uit diverse kleuren. Bij het samenstellen van het binnendeurkozijn heb je ook de keuze voor tochtbanden. Wij plaatsen dan tochtbanden in de deursponning van het kozijn. Hiermee voorkom je dat het tocht langs de binnendeur en het voorkomt dat de deur klappert in het kozijn. Zonder tochtbanden bestellen? Geen probleem, we bieden ook de mogelijkheid om kaal te bestellen.

Kalksponning

Onze hardhouten binnendeurkozijnen zijn standaard voorzien van een kalksponning. Met een kalksponning heb je een mooie aanslag rondom het hele kozijn. Een kalksponning is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. De kalksponning is 5mm diep en 46mm breed en wordt toepast in het midden van de stijlen en dorpels.

Bereken jouw prijs en bestel vandaag nog jouw houten binnendeurkozijn voor stompe deuren bij Toelevering Online!

houten binnendeurkozijn meranti
€ 154,00
excl. BTW
26 mei
7 werkdagen