Aluprof MB-86 profiel harmonicadeuren aluminium

Aluminium harmonicadeur Aluprof

Toelevering Online
27 februari 2023

Een harmonicadeur brengt veel licht in huis en kan over de gehele breedte van je uitbouw of pui geplaatst worden.  Het merk Aluprof is al bijna 70 jaar een populaire producent in het maken van aluminiumsystemen in Europa. Dit profiel heeft een strakke en moderne uitstraling en een goede isolatie.

Unieke harmonicadeur

De aluminium harmonicadeur van Aluprof bestaat uit meerdere delen op een schuifrail. Door de delen een kant op de schuiven krijg je een mooie grote opening in de pui. Natuurlijk kan je ook maar een klein deel openen of alleen de loopdeur gebruiken.

Bij de Aluprof MB-86 harmonicadeur heb je twee unieke keuzes, namelijk variant één met een vaste loopdeur en de andere variant heeft een meevouwende loopdeur.

Voordelen Aluprof MB-86 harmonicadeur

Een harmonicadeur heeft verschillende voordelen. De aluminium profielen zijn sterk en hebben een strak en mooi design. Het kozijn heeft een u-waarde van 2 W/(m²K). De rail is zeer gemakkelijk te bedienen door het lichte materiaal.

Het profiel beschikt over goede technische parameters, waardoor het in grote afmetingen te bestellen is. Lees er meer over op onze pagina met productinformatie Aluprof MB-86.

Uitvoeringen

De vouwwanden zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar bij Toelevering Online, namelijk: 3-delig, 4-delig en 5-delig. De uitvoering die voor jou van toepassing is, zie je automatisch tijdens het samenstelen van jouw deur in de configurator.

De harmonicadeur is te bestellen in de kleur gitzwart, RAL 9005. Daarmee creëer je een ontzettend mooie moderne lijnen in je woning en dat kan een mooie industriële uitstraling geven.

Veiligheidsglas

De vouwdeur bieden wij met 2-zijdig gelaagd HR++ dubbel glas aan. Het glas is 2-zijdig gelaagd veiligheidsglas, omdat er een kans op doorval bestaat bij een harmonicadeur.

Bereken direct de prijs van je harmonicadeur

Bestel je gemakkelijk jouw harmonicadeur op maat in onze configurator. Je ziet direct de verwachtte levertijd en prijs. Wil je graag advies? Ons klantenservice team staat voor je klaar via chat, telefoon, mail of WhatsApp.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×