Kunststof raamkozijn K-VISION Trend HVL verbinding

Vaste ramen & paneelvulling K-VISION

Niek
2 mei 2019

Het K-VISION assortiment van Toelevering Online heeftt vaste ramen en paneelvullingen! Vaste ramen hebben een binnensponning en worden in een woning geplaatst om het uiterlijk van een draai-kiepraam toe te passen. De vaste ramen worden vaak geplaatst naast een ‘functionerend’ draai-kiepraam. Niek vertelt je er meer over in deze blog.

Uitstraling vaste ramen

De kunststof kozijnen zien hebben de uitstraling van een draai-kiepraam. Het vaste raam heeft alleen geen functie, de ramen zijn namelijk van binnenuit vastgeschroefd. De ramen zijn op deze manier minder inbraakgevoelig dan ramen met draaiende delen op bijvoorbeeld de begane grond van een woning. 

Grotere afmetingen

Het vaste raam verstevigt het kozijn, waardoor er grotere afmetingen kunnen worden toegepast ten opzichte van een draai-kiepraam. De minimale afmetingen van de K-VISION vaste ramen zijn in de breedte 420 mm en in de hoogte 492 mm. De maximale afmeting die toegepast kan worden zowel in de breedte als in de hoogte is 2000 mm. 

Beglazing vaste ramen

Bij de vaste ramen van het kunststof kozijnprofiel passen we hetzelfde beglazingsprofiel toe als bij de draai-kiepramen. Het glas in de vaste ramen wordt van binnenuit geplaatst en opgesloten doormiddel van glaslatten. De verschillende glastypes die bij Toelevering Online mogelijk zijn kun je toepassen in jouw maatwerk kozijn. Bekijk de glastypes die je kunt selecteren in onze configurator.

Paneelvulling

Ons kunststof K-VISION assortiment heeft paneelvulling, zowel bij het K-VISION TREND als CLASSIC profiel. Op dit moment verkrijgbaar in de kleur Glad wit (RAL 9016). De maximale afmetingen van de paneelvulling is 3000 mm x 2000 mm. De paneelvulling is 24 mm dik. Het sandwichpaneel is opgebouwd uit twee kunststof panelen die elk 1,3 mm dik zijn, met daartussen 21,4 mm PU-isolatie. De U-waarde van de kunststof sandwichpanelen ligt op 1.06 W/m2K. Start hier direct met samenstellen van jouw maatwerk kozijnen.

De kozijnen kunnen geleverd worden op locatie. Toelevering Online doet door heel Nederland, dus onder andere in Den Haag, Enschede, Tilburg, Amsterdam, Eindhoven en Venlo.

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw kozijn?

De vaste ramen met het kunststof profiel en paneelvulling zijn op dit moment alleen in de configurator samen te stellen. Kom je er niet helemaal uit? Onze klantenservice staat klaar voor al je vragen. Neem op werkdagen contact op tussen 08.00 en 22.00 uur of op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur. Je kunt via de chat, mail, telefoon of WhatsApp (085 8085 030) al je vragen stellen wat betreft maatwerk kozijnen.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×