Aluprof kozijnen: kies voor stevige kwaliteitskozijnen

Header 'Ontdek Aluprof' sfeerbeeld

Kies jij samen met jouw klant voor de beste kwaliteit? Maak kennis met de aluminium kozijnen van Aluprof. Een absoluut A-merk met stevige kozijnen van hoge kwaliteit en uitgevoerd in een strak en modern design. Door het innovatieve ontwerp en de uitzonderlijke afwerking scoort het kozijn goed op isolatiewaarden en is het aangezicht superstrak. Bestel jouw Aluprof kozijnen nu supersnel bij Toelevering Online.

Over de Aluprof kozijnen

Aluprof is al bijna 70 jaar en populaire producent van aluminium kozijnen, ramen en deuren. Het merk staat bekend om haar aandacht voor kwaliteit en moderne en strakke vormgeving. De oplossingen van Aluprof kenmerken zich dan ook door de hoge kwaliteit van het materiaal en het uitzonderlijke afwerkingsniveau. Dit maakt het toepassen van de KOMO gecertificeerde Aluprof kozijnen dan ook een duurzame en stijlvolle oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Waarom Aluprof kozijnen?

  • Standaard SKG2 uitvoering;
  • Alle Aluprofkozijnen zijn voorzien van een unieke kras vaste structuur lak voor luxueuze uitstraling;
  • Aluprofkozijnen zijn standaard ‘Seaside’ voorbehandeld;
  • Aluprof deuren worden standaard geleverd met ‘delingsvleugel’ wat de kans op kromtrekken verkleint;
  • Aluprof kozijnprofielen met aanslagflens zijn standaard voorzien van onzichtbare ontwatering;
  • Aluprof draaikiepramen worden geleverd met verborgen scharnieren;
  • Aluprof deuren zijn voorzien van slanke paumelles scharnieren;

Kortom: Aluprof levert standaard hoogwaardige kozijnen, innovatieve oplossingen en luxueuze afwerking!

Sfeerbeeld: Aluprof harmonicadeuren buitendraaiend Inkijkje in het productieproces? Bekijk hier de video!

Meer weten over Aluprof kozijnen?

Lees dan verder over de Aluprof MB-86 harmonicadeur, Aluprof MB-79N gevelkozijnen en Aluprof MB-59HS schuifpui op de productinformatiepagina:

Hoge isolatiewaarden

De aluminium kozijnen van Aluprof hebben, naast uitstekende kwaliteit en modern design, óók hoge isolatiewaarden. Het Aluprof MB-79 profiel heeft een u-waarde vanaf 1,21 W / (m2.K), het Aluprof MB-59HS profiel vanaf 1,8 W / (m2.K) en het Aluprof MB-86 profiel vanaf 2,0 W / (m2.K). Hierbij hebben de waardes betrekking op uitsluitend het profiel zelf. Wat deze waardes aantonen; is dat het kozijn goed isoleert. Hierdoor blijft warmte ‘s winters in huis en is het in de zomer juist lekker koel.

Configureer jouw Aluprof kozijnen

Kies samen met jouw klant voor de beste kwaliteit met Aluprof kozijnen. Stel jouw oplossing eenvoudig en supersnel samen in de configurator. Benieuwd? Start vrijblijvend een project!

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×