5-delige harmonicadeur

Met de 5-delige harmonicadeur haal je een echte eyecatcher in huis. Het aluminium kozijnprofiel zorgt voor een strakke industriële uitstraling. Door het vouwsysteem maak je al snel een mooie verbinding met de tuin. De minimale hoogte is 2000 mm en de maximale hoogte 2550 mm. De breedte voor de 5-delige harmonicadeur is minimaal 4,35 meter en maximaal 4,95 meter. Is je pui smaller of breder, kijk dan eens bij de overige harmonicadeuren. Aluminium materiaal De harmonicadeuren zijn van aluminium en zijn te bestellen in de kleur Gitzwart- RAL9005. Daarnaast wordt het materiaal beschermd door een coating. Als je het kozijn 1 km binnen een zwaar industriegebied of langs de kust plaatst kan het wel een extra beschermlaag gebruiken. Kies dan tijdens het bestelproces tijdens de keuze voor de coating voor kust of industrie coating. Is het niet van toepassing op jouw project, kies dan voor de standaard coating. Harmonicadeur glaskeuze Omdat er een kans is op doorval is het verplicht om veiligheidsglas te plaatsen. De keuze die Toelevering Online biedt is tussen 2-zijdig HR++ dubbel glas of 2-zijdig HR+++ triple glas.De harmonicadeuren worden geleverd inclusief beslag in de kleur: aluminium F1. Er zit een apart beslag bij de loopdeur en een greep voor het vouwgedeelte. Het beslag voldoet aan het SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Vouwwand op maat Nadat jij de afmetingen van je kozijnen hebt bepaald, ga je aan de slag met de configurator. Je kiest zelf hoe je de vakken wil verdelen. Je ziet vervolgens gelijk de prijs en leverdatum, zo weet je gelijk waar je aan toe bent! Wij zorgen ervoor dat jou kozijnen op maat en naar jouw wens worden gemaakt.

6.880,44 al vanaf excl BTW
8.325,33 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
Jouw kozijn
Totaalprijs
6.880,44
Prijs incl. BTW
8.325,33
-

Lijst met specificaties

Profiel aluminium kozijnen Verschillende profielen

Bij Toelevering Online heb je keuze uit twee verschillende merken aluminium kozijnen. Wij bieden het Aliplast Imperial systeem aan, maar ook verschillende hoogwaardige Reynaers profielen. Aluminium kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk en hebben een moderne strakke uitstraling.

Kleuren Coating in een kleur naar keuze

Je kan onze aluminium kozijnen met zowel het Reynaers als het Aliplast kozijnprofiel samenstellen in verschillende kleuren. Wij voorzien het aluminium kozijn van een coating in een kleur naar keuze. Je kunt de kleur van het kozijn en het draaiende en/of schuivende deel (raam, deur of schuifpui) zelf bepalen bij het samenstellen van jouw aluminium kozijn.

Glas aluminium kozijnen HR++ of HR+++ glas

Je kunt onze aluminium kozijnen bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten altijd mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslat per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

We bieden je ook de mogelijkheid om het aluminium kozijn samen te stellen met gelaagd glas (veiligheidsglas).

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van onze aluminium deur- en raamkozijnen is KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aliplast en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Met de 5-delige harmonicadeur haal je een echte eyecatcher in huis. Het aluminium kozijnprofiel zorgt voor een strakke industriële uitstraling. Door het vouwsysteem maak je al snel een mooie verbinding met de tuin. De minimale hoogte is 2000 mm en de maximale hoogte 2550 mm. De breedte voor de 5-delige harmonicadeur is minimaal 4,35 meter en maximaal 4,95 meter. Is je pui smaller of breder, kijk dan eens bij de overige harmonicadeuren.

Aluminium materiaal

De harmonicadeuren zijn van aluminium en zijn te bestellen in de kleur Gitzwart- RAL9005. Daarnaast wordt het materiaal beschermd door een coating. Als je het kozijn 1 km binnen een zwaar industriegebied of langs de kust plaatst kan het wel een extra beschermlaag gebruiken. Kies dan tijdens het bestelproces tijdens de keuze voor de coating voor kust of industrie coating. Is het niet van toepassing op jouw project, kies dan voor de standaard coating.

Harmonicadeur glaskeuze

Omdat er een kans is op doorval is het verplicht om veiligheidsglas te plaatsen. De keuze die Toelevering Online biedt is tussen 2-zijdig HR++ dubbel glas of 2-zijdig HR+++ triple glas.

De harmonicadeuren worden geleverd inclusief beslag in de kleur: aluminium F1. Er zit een apart beslag bij de loopdeur en een greep voor het vouwgedeelte. Het beslag voldoet aan het SKG** keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Vouwwand op maat

Nadat jij de afmetingen van je kozijnen hebt bepaald, ga je aan de slag met de configurator. Je kiest zelf hoe je de vakken wil verdelen. Je ziet vervolgens gelijk de prijs en leverdatum, zo weet je gelijk waar je aan toe bent! Wij zorgen ervoor dat jou kozijnen op maat en naar jouw wens worden gemaakt.

5-delige harmonicadeur
€ 6.880,44
excl. BTW
30 juni
30 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af