Draai-kiepdeur met zijlicht rechts – binnendraaiend | aluminium

Het aluminium draaikiepraam is beschikbaar in twee profielen, namelijk het Aluprof kozijnprofiel en het Reynaers kozijnprofiel. Het gewenste profiel kun je eenvoudig samenstellen in de configurator, zo vind je altijd een profiel wat aansluit bij jouw wensen. Dit aluminium kozijn is voorzien van een enkele draai-kiepdeur met zijlicht rechts. Dankzij de draai-kiepfunctie kun je ervoor kiezen om een opening te creëren of alleen de ruimte te ventileren. Daarnaast zorg je met het zijlicht voor extra lichtinval! De toepassing van een draai-kiepdeur met een zijlicht is geschikt meerdere situaties, zowel als verbinding tussen de woning en de tuin als op het balkon! Stel simpel en snel jouw kozijnen samen en bestel vandaag nog bij Toelevering Online!

957,08 al vanaf excl BTW
1.158,07 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
De buitenwerkse kozijnmaat
Wijzig hieronder eenvoudig de maatvoering en voeg eventueel extra opties aan je kozijn toe.
Vul de afmetingen in van de buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
Vlakverdeling
Kies uit een van de veelgebruikte vakverdelingen of stel de vakverdeling zelf samen.
Jouw kozijn
Totaalprijs
957,08
Prijs incl. BTW
1.158,07

Lijst met specificaties

Glas aluminium kozijnen HR++ of HR+++ glas

Je kunt onze aluminium kozijnen bestellen inclusief beglazing. Je hebt keuze uit HR++ dubbel glas als HR+++ triple glas. Wij leveren de glaslatten altijd mee, ook wanneer je onbeglaasd besteld. Bij onbeglaasd worden standaard glaslatten voor 28 mm glaspakketdikte meegeleverd. Bestel je inclusief glas dan varieert de afmeting van de glaslat per type glas. De glaslatten worden vervaardigd uit aluminium en in dezelfde kleur geleverd als het kozijn.

We bieden je ook de mogelijkheid om het aluminium kozijn samen te stellen met gelaagd glas (veiligheidsglas).

Profiel aluminium kozijnen Verschillende profielen

Bij Toelevering Online heb je keuze uit twee verschillende merken aluminium kozijnen. De merken die wij aanbieden zijn Aluprof en Reynaers.

Van het Aluprof merk bieden we het Aluprof MB-79 profiel aan en bij Reynaers het CS77 en SL38 profiel.

Keurmerken aluminium kozijnen KOMO, SKG & PKVW

De productie van de aluminium deur- en raamkozijnen met het Aluprof profiel zijn KOMO gecertificeerd en dragen het KOMO keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al het beslag wat wij bij onze Aluprof en Reynaers aluminium kozijnprofiel toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan de eisen die gesteld worden voor het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Ventilatierooster aluminium kozijnen Renson Flexair

Je kunt onze Reynaers aluminium kozijnprofiel samenstellen met ventilatierooster. Wij leveren het kozijn dan inclusief Renson FlexAir ventilatierooster. Het ventilatierooster is thermisch onderbroken, compact en zelfregelend raamverluchting met een glasaftrek van 65 mm, het rooster geeft de mogelijkheid om tussen 3 verschillende debieten te kiezen terwijl visueel hetzelfde uitzicht behouden blijft.

De ventilatieroosters worden altijd op het glas geplaatst. Bestel je een onbeglaasd aluminium kozijn met een ventilatierooster, dan leveren wij het ventilatierooster los mee inclusief benodigde rubbers.

Onderdorpel aluminium deurkozijnen Laagreliëf aluminium onderdorpel

Onze aluminium deurkozijnen worden standaard geleverd met een laagreliëf aluminium onderdorpel. Het betreft een onderdorpel van 18 mm. De dorpels worden specifiek per profielhuis geproduceerd, zodat er geen strip of andere oplossing gebruikt hoeft te worden om een sponning te creëren.

Verbinding Standaard of HVL

Onze kunststof kozijnen van K-VISION en Gealan kunnen geconfigureerd worden met een standaard verbinding (45° verstek hoekverbinding) of een Houtlookverbinding (HVL).

Bij een HVL verbinding wordt aan de buitenzijde van het kozijnprofiel een rechte verbinding gemaakt. Hierdoor lijkt het op een houten kozijnverbinding. De verbinding aan de binnenzijde is altijd in 45 graden.

Deurbeslag aluminium deuren Compleet geleverd

Onze aluminium deurkozijnen worden standaard geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan het SKG-keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen. De merken van het beslag kunnen afwijkend zijn per profiel, je kunt het per profiel vinden op de productinformatiepagina van aluminium.

Wij leveren het beslag standaard in de kleur: Aluminium F1.

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Het aluminium draaikiepraam is beschikbaar in twee profielen, namelijk het Aluprof kozijnprofiel en het Reynaers kozijnprofiel. Het gewenste profiel kun je eenvoudig samenstellen in de configurator, zo vind je altijd een profiel wat aansluit bij jouw wensen.

Dit aluminium kozijn is voorzien van een enkele draai-kiepdeur met zijlicht rechts. Dankzij de draai-kiepfunctie kun je ervoor kiezen om een opening te creëren of alleen de ruimte te ventileren. Daarnaast zorg je met het zijlicht voor extra lichtinval! De toepassing van een draai-kiepdeur met een zijlicht is geschikt meerdere situaties, zowel als verbinding tussen de woning en de tuin als op het balkon!

Stel simpel en snel jouw kozijnen samen en bestel vandaag nog bij Toelevering Online!

aluminium draaikiepdeur met zijlicht rechts
€ 957,08
excl. BTW
8 juli
16 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af