Binnendraaiende harmonicadeuren

Bekijk hier de naar binnendraaiende harmonicadeuren. Wij leveren onze harmonicadeuren inclusief het benodigde hang- en sluitwerk. De harmonicadeuren worden aangeboden in een vaste- en in een meevouwende variant. Selecteer hieronder eenvoudig de gewenste uitvoering.
Kies voor een vaste- of meevouwende loopdeur

Stel naar eigen wens samen

Wij bieden de loopdeuren aan in een vaste- en in een meevouwende variant. Bij de meevouwende loopdeur worden alle delen van de deur mee gevouwen, waardoor alle vleugels aan één kant zitten wanneer de deur geopend is. Het verschil met de vaste loopdeur is dat de vaste loopdeur altijd op dezelfde plek blijft en dat de overige delen in elkaar kunnen worden gevouwen.

Compleet afgehangen

Onze harmonicadeuren worden geleverd inclusief sloten, scharnieren, cilinders en deur- en raamkrukken. Het hang- en sluitwerk dat wordt toegepast voldoet aan de keurmerken van SKG** en PKVW. Het beslag wordt standaard meegeleverd in de kleur aluminium F1.

Bij de aluminium harmonicadeuren is een deurkruk gemonteerd. Het deurbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging en eenvoudig in de bediening. Al het beslag is eenvoudig in de bediening.

Voordelen harmonicadeur

In ons assortiment gaat een vouwwand onder de naam harmonicadeur. De naam harmonicadeur stamt af van de wijze waarop je de deur in elkaar vouwt. Het grootste voordeel van een harmonicadeur is dat je deze volledig open kunt vouwen, je kunt hierbij een grotere opening creëren dan het geval is bij een schuifpui. Daarnaast heeft een harmonicadeur een moderne en strakke uitstraling en is het daarmee een echte toevoeging aan je woning.

Aluprof MB-86 profiel

Je kunt de aluminium harmonicadeuren samenstellen in één profiel. Namelijk het Aluprof MB-86 profiel.

Het Aluprof MB-86 profiel is een aluminium profiel met hoge isolatiewaarden. Daarnaast is het bij dit profiel mogelijk om een harmonicadeur samen te stellen met een meevouwende en vaste loopdeur. Met het Aluprof MB-86 kun je een 3-delige, 4-delige en 5-delige harmonicadeur samenstellen.