Houten draai-kiepdeur - binnendraaiend

Dit is de standaard naar binnen draaiende draai-/kiepdeur van Toelevering Online. Wij leveren onze draai-kiepdeur compleet met GU beslag, sloten en deurgarnituur. Wij leveren onze houten draaikiepdeuren met een eenzijdige bediening aan de binnenzijde.We bekijken het houten kozijn altijd vanaf de buitenzijde, hou hier rekening mee met het selecteren van de draairichting / scharnierzijde. Standaard zijn de deuren voorzien van 2 stapeldorpels maar je kunt ervoor kiezen om onze houten draaikiepdeuren te voorzien van meerdere stapeldorpels. Qua beglazing bieden we verschillende mogelijkheden waarbij je kan kiezen voor HR++ dubbel glas met de mogelijkheid tot veiligheidsglas. Je hebt ook de mogelijkheid om onze houten draaikiepdeuren te bestellen zonder glas (onbeglaasd). In beide gevallen (beglaasd of onbeglaasd) leveren wij glaslatten mee.Verschillende soorten hout (profielen)Onze houten draaikiepdeuren zijn samen te stellen in verschillende kozijnprofielen. Wij hebben onder andere een Mahonie en Finti kozijnprofiel. Beide zijn het verdiepte profielen met een afmeting van 67 x 114 mm voor het kozijnhout. De draaikiepdeur wordt vervaardigd uit hetzelfde hout als het kozijnhout. Het deurhout is 67 mm dik. Voor de verf heb je keuze uit voorlak of aflak in diverse kleuren en je kan de kleuren bepalen per element van het kozijn. Zo kun je de kozijnkleur en de deurkleur apart configureren.Overtuigd? Vul dan jouw maatvoeringen in en selecteer de gewenste opties en eigenschappen. Wij berekenen direct jouw prijs en je bent klaar om te bestellen!

662,84 al vanaf excl BTW
802,04 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie verdiept 67×114 mm 6 werkdagen
Productinfo
€ 665.57
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 12 werkdagen
Productinfo
€ 690.12
mahonie
Accoya verdiept 67×114 mm 6 werkdagen
Productinfo
€ 665.57
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
662,84
Prijs incl. BTW
802,04
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Aanslagprofiel Aanslagprofiel

Wij gebruiken bij het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel een blank geanodiseerd aluminium aanslagprofiel (F1).

Beslag houten draaikiepdeuren Verdekt liggend GU beslag

Wij leveren onze houten draaikiepdeuren compleet en inclusief beslag. Cilinders, sloten en deurgarnituur worden dan ook meegeleverd. Wij passen verdekt liggend GU-beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen zie je de scharnieren niet, dit zorgt voor een optisch strak aanzicht. Daarnaast geeft verdekt liggend beslag meer ruimte voor de aftimmering.

Wij leveren ook de kruk mee en plaatsen deze op de meest gebruiksvriendelijke plek in de draaikiepdeur. De positie wordt bepaald op basis van jarenlange ervaring in de kozijnindustrie. We bekijken het kozijn altijd vanaf de buitenzijde, houd hier rekening mee tijdens het selecteren van de draairichting.

Ventilatieroosters houten kozijnen Zelfregulerend

Je kunt ervoor kiezen om de houten kozijnen samen te stellen met zelfregulerende ventilatieroosters. Deze ventilatieroosters zijn thermisch onderbroken, insectenwerend en reageren automatisch op variërende druk. Het rooster wordt op het glas geplaatst. Standaard leveren wij een stangbediening van 750 mm mee, hiermee kun jij jouw rooster handmatig instellen.

Wij leveren zowel ons Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel met Renson Flexair ventilatieroosters. Dit rooster heeft een doorlaat van maximaal 23 dm3/s en een strakke uitstraling. Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren te bestellen.

Keurmerken houten kozijnen KOMO, PKVW en SKG

Al onze houten deur- en raamkozijnen hebben het KOMO-Keurmerk. Dit geeft aan dat de kozijnen objectief getest zijn door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit is de standaard naar binnen draaiende draai-/kiepdeur van Toelevering Online. Wij leveren onze draai-kiepdeur compleet met GU beslag, sloten en deurgarnituur. Wij leveren onze houten draaikiepdeuren met een eenzijdige bediening aan de binnenzijde.

We bekijken het houten kozijn altijd vanaf de buitenzijde, hou hier rekening mee met het selecteren van de draairichting / scharnierzijde. Standaard zijn de deuren voorzien van 2 stapeldorpels maar je kunt ervoor kiezen om onze houten draaikiepdeuren te voorzien van meerdere stapeldorpels. Qua beglazing bieden we verschillende mogelijkheden waarbij je kan kiezen voor HR++ dubbel glas met de mogelijkheid tot veiligheidsglas. Je hebt ook de mogelijkheid om onze houten draaikiepdeuren te bestellen zonder glas (onbeglaasd). In beide gevallen (beglaasd of onbeglaasd) leveren wij glaslatten mee.

Verschillende soorten hout (profielen)

Onze houten draaikiepdeuren zijn samen te stellen in verschillende kozijnprofielen. Wij hebben onder andere een Mahonie en Finti kozijnprofiel. Beide zijn het verdiepte profielen met een afmeting van 67 x 114 mm voor het kozijnhout. De draaikiepdeur wordt vervaardigd uit hetzelfde hout als het kozijnhout. Het deurhout is 67 mm dik. Voor de verf heb je keuze uit voorlak of aflak in diverse kleuren en je kan de kleuren bepalen per element van het kozijn. Zo kun je de kozijnkleur en de deurkleur apart configureren.

Overtuigd? Vul dan jouw maatvoeringen in en selecteer de gewenste opties en eigenschappen. Wij berekenen direct jouw prijs en je bent klaar om te bestellen!

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Wij bieden houten kozijnen van hardhout of duurzaam naaldhout, waaronder Mahonie, Finti en Accoya.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

  lees meer
 • axa scharnier meranti houten kozijn
  Hang- en sluitwerk (beslag)

  Wij leveren onze houten kozijnen compleet inclusief het hang- en sluitwerk (beslag) waaronder het garnituur, cilinders etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
houten draai-kiepdeur binnendraaiend 1 vak
€ 662,84
excl. BTW
25 mei
6 werkdagen