Tuindeuren (stolp) met borstwering in zijlichten (buitendraaiend) - Hout

Dit zijn onze houten tuindeuren met twee zijlichten voorzien van een borstwering. In de zijlichten worden door het toepassen van stapeldorpels een borstwering in het vaste glas gecreëerd. Hiermee loopt de glaslijn van de tuindeuren door in de zijlichten. Bijkomend voordeel is dat de borstwering opspattend vuil bij regenval tegenhoud en de ruiten niet zo snel smerig worden. De tuindeuren zorgen voor de verbinding tussen de tuin en woonkamer en/of keuken. Met de zijlichten kun je extra lichtinval in de woning creëren. De dubbele terrasdeuren worden afgemonteerd en afgehangen geleverd in een houten kozijn. Deze openslaande tuindeuren met twee zijlichten zijn leverbaar in twee kozijnsystemen. Je hebt keuze uit een hardhouten Mahonie profiel met een afmeting van 67 x 114 mm. Leverbaar met veiligheidsglas Wil je de tuindeuren bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Toelevering Online biedt hiervoor diverse mogelijkheden: Triple glas (HR+++), dubbel glas (HR++), mat glas of glas met roeden. Wij bieden hierin ook de mogelijkheid om gelaagd glas te bestellen (veiligheidsglas). Liever onbeglaasd? Geen probleem, wij leveren dan wel de glaslatten mee.De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid. De houten tuindeuren kunnen geleverd worden met een houten onderdorpel of een onderhoudsvrije kunststof onderdorpel. Ons advies is om de kunststof DTS onderdorpel te plaatsen wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst. De kunststof DTS onderdorpel voorkomt houtrot aan het kozijn.Voer de maatvoeringen in, kies de eigenschappen, bepaal de opties en bestel jouw houten tuindeuren met twee zijlichten bij Toelevering Online. Heb je vragen of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder!Bij onze houten tuindeuren gebruiken wij geen tussenstijl zodat je een mooie grote opening kunt maken. Wij spreken daarom ook wel van stolpdeuren. De houten tuindeuren worden voorzien van een een driepuntssluiting inclusief een cilinder, daarnaast leveren wij ook deurgarnituur mee voorzien van kerntrekbeveiliging.De toegepaste driepuntssluiting, de cilinder en het deurgarnituur voldoet allemaal aan minimaal de SKG** norm. De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet. Wil je meer weten over het meegeleverde beslag? Raadpleeg dan onze productinformatie. Al onze kozijnen voldoen aan het KOMO en PKVW keurmerk.

1.709,31 al vanaf excl BTW
2.068,27 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 1 - Vast glas met stapeldorpels
Vak 2 - Dubbele deur (buitendraaiend)
Vak 3 - Vast glas met stapeldorpels
4. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
5. Profiel
Verbindingen
mahonie
Mahonie verdiept 67×114 mm 8 werkdagen
Productinfo
€ 2122.87
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
6. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.709,31
Prijs incl. BTW
2.068,27
-

Productomschrijving

Dit zijn onze houten tuindeuren met twee zijlichten voorzien van een borstwering. In de zijlichten worden door het toepassen van stapeldorpels een borstwering in het vaste glas gecreëerd. Hiermee loopt de glaslijn van de tuindeuren door in de zijlichten. Bijkomend voordeel is dat de borstwering opspattend vuil bij regenval tegenhoud en de ruiten niet zo snel smerig worden.
De tuindeuren zorgen voor de verbinding tussen de tuin en woonkamer en/of keuken. Met de zijlichten kun je extra lichtinval in de woning creëren. De dubbele terrasdeuren worden afgemonteerd en afgehangen geleverd in een houten kozijn. Deze openslaande tuindeuren met twee zijlichten zijn leverbaar in twee kozijnsystemen. Je hebt keuze uit een hardhouten Mahonie profiel met een afmeting van 67 x 114 mm.

Leverbaar met veiligheidsglas

Wil je de tuindeuren bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Toelevering Online biedt hiervoor diverse mogelijkheden: Triple glas (HR+++), dubbel glas (HR++), mat glas of glas met roeden. Wij bieden hierin ook de mogelijkheid om gelaagd glas te bestellen (veiligheidsglas). Liever onbeglaasd? Geen probleem, wij leveren dan wel de glaslatten mee.

De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid. De houten tuindeuren kunnen geleverd worden met een houten onderdorpel of een onderhoudsvrije kunststof onderdorpel. Ons advies is om de kunststof DTS onderdorpel te plaatsen wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst. De kunststof DTS onderdorpel voorkomt houtrot aan het kozijn.

Voer de maatvoeringen in, kies de eigenschappen, bepaal de opties en bestel jouw houten tuindeuren met twee zijlichten bij Toelevering Online. Heb je vragen of hulp nodig? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Bij onze houten tuindeuren gebruiken wij geen tussenstijl zodat je een mooie grote opening kunt maken. Wij spreken daarom ook wel van stolpdeuren. De houten tuindeuren worden voorzien van een een driepuntssluiting inclusief een cilinder, daarnaast leveren wij ook deurgarnituur mee voorzien van kerntrekbeveiliging.

De toegepaste driepuntssluiting, de cilinder en het deurgarnituur voldoet allemaal aan minimaal de SKG** norm. De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet. Wil je meer weten over het meegeleverde beslag? Raadpleeg dan onze productinformatie. Al onze kozijnen voldoen aan het KOMO en PKVW keurmerk.

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Wij bieden houten kozijnen van hardhout of duurzaam naaldhout, waaronder Mahonie, Finti en Accoya.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

  lees meer
 • axa scharnier meranti houten kozijn
  Hang- en sluitwerk (beslag)

  Wij leveren onze houten kozijnen compleet inclusief het hang- en sluitwerk (beslag) waaronder het garnituur, cilinders etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
tuindeur_zijlichten_stapeldorpels
€ 1.709,31
excl. BTW
30 mei
8 werkdagen