Voordeur TH01 met zijlicht rechts (binnendraaiend) | hout

Dit is de naar binnen draaiende houten voordeur TH01 met zijlicht rechts van Toelevering Online. Het linkervak is voorzien van een dichte houten voordeur en het rechtervak is een vak met vast glas. Wij leveren onze houten voordeur TH01 met zijlicht rechts met een kunststof DTS onderdorpel. De onderdorpel is bestand tegen weersinvloeden en beschermt het houten kozijn. Wij leveren onze houten voordeuren compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur. Vul de maatvoering in, selecteer de gewenste opties en bereken de prijs voor jouw houten voordeur met zijlicht rechts.Je kunt kiezen om de deur samen te stellen inclusief een briefsleuf.

1.177,78 al vanaf excl BTW
1.425,11 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 1 - Voordeur TH01
4. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
5. Profiel
Verbindingen
mahonie
Mahonie verdiept 67×114 mm 15 werkdagen
Productinfo
€ 1222.89
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
6. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.177,78
Prijs incl. BTW
1.425,11
-

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Onderdorpel houten deurkozijn Kunststof of houten onderdorpel

Al onze houten deurkozijnen (voordeuren, tuindeuren, buitendeuren) met het Mahonie, Finti en Accoya profiel zijn standaard voorzien van een kunststof DTS onderdorpel die het kozijn beschermd en bestand is tegen invloeden van buitenaf.

We bieden bij de houten deurkozijnen ook de mogelijkheid voor een houten onderdorpel. Wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst adviseren wij een kunststof of aluminium onderdorpel.

Beslag houten voordeuren Hang- en sluitwerk bijgeleverd

Onze houten voordeuren van zowel het Mahonie als Finti profiel worden compleet geleverd, inclusief cilinders (30/45), sloten en deurgarnituur.

De voordeuren zijn voorzien van cilinderbediend Fuhr beslag, incl. slot, cilinder en
3 puntssluiting.

Wij leveren tevens Axa Smart Easyfix scharnieren mee. De scharnieren hebben een goed draagvermogen, gaan lang mee en hebben een geïntegreerde 18 mm dievenklauw.

Al het beslag dat wij leveren voldoet aan minimaal het SKG** keurmerk en Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Isolatie houten voordeuren Deurplaat

Onze houten voordeuren bieden een uitstekende isolatie. Onze houten voordeuren worden vervaardigd uit een geïsoleerde deurplaat. De deurplaat is voorzien van 2-zijdige dekplaten en een vulling van geëxtrudeerd polystyreen (XPS). De deurplaat is voorzien van damp remmende aluminium inlagen van 0,3 mm. Deze aluminium inlagen zorgen voor een juiste stabiliteit van de deur en voorkomen dat de deuren gaan werken.

De minimale breedte van de deur is 959 mm en maximaal 1199 mm. De afmetingen voor de hoogte gaan vanaf 2164 mm tot aan 2454 mm.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is de naar binnen draaiende houten voordeur TH01 met zijlicht rechts van Toelevering Online. Het linkervak is voorzien van een dichte houten voordeur en het rechtervak is een vak met vast glas. Wij leveren onze houten voordeur TH01 met zijlicht rechts met een kunststof DTS onderdorpel. De onderdorpel is bestand tegen weersinvloeden en beschermt het houten kozijn. Wij leveren onze houten voordeuren compleet, inclusief cilinders, sloten en deurgarnituur. Vul de maatvoering in, selecteer de gewenste opties en bereken de prijs voor jouw houten voordeur met zijlicht rechts.

Je kunt kiezen om de deur samen te stellen inclusief een briefsleuf.

 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Onze houten kozijnen zijn te bestellen in verschillende houten kozijnprofielen. Wij bieden houten kozijnen van hardhout of duurzaam naaldhout, waaronder Mahonie, Finti en Accoya.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  De houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in een van de aangesloten professionele kozijnenfabrieken. Alle aangesloten fabrikanten hebben jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote en kleine projecten in heel Nederland.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze Mahonie hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

  lees meer
 • axa scharnier meranti houten kozijn
  Hang- en sluitwerk (beslag)

  Wij leveren onze houten kozijnen compleet inclusief het hang- en sluitwerk (beslag) waaronder het garnituur, cilinders etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
Houten voordeur TH01 met zijlicht rechts
€ 1.177,78
excl. BTW
7 juni
15 werkdagen