Draairaam (links) en vast glas | 2 vakken

Dit houten kozijn bestaat uit twee vakken. Het linker vak is voorzien van een afgehangen en compleet gemonteerd houten draairaam. Het rechtervak is een vak vast glas. Het draairaam en het kozijn worden beide vervaardigd uit hetzelfde hout. De houten draairamen draaien altijd naar buiten toe en worden veelal toegepast voor bovenverdiepingen. Wil je ramen die naar binnen draaien? Bekijk dan onze houten draaikiepramen. Deze draaien altijd naar binnen en hebben de mogelijkheid om te kiepen.Dit houten kozijn bestaande uit twee vakken kan vervaardigd worden uit Mahonie hardhout of planetproof Finti naaldhout. Beide betreft een verdiept profiel van 67 x 114 mm. Het draairaam in het linkervak wordt compleet afgemonteerd met Fuhr Multifix 300 of Buva type 100 raambeslag. Zowel het Fuhr als het Buva beslag voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en SKG** norm. Het raambeslag betreft altijd een meerpuntssluiting en kan eenvoudig bediend worden met een enkele afsluitbare raamboom van het merk AMI of Buva.Voor de beglazing van het kozijn en draairaam bieden wij diverse mogelijkheden. Je hebt keuze uit verschillende soorten glas, waaronder dubbel glas (HR++), triple glas (HR+++) en meer.  Bestel je het kozijn zonder beglazing? Dan kun je kiezen wat de dikte van het glaspakket moet worden. Wij leveren wel de voorbehandelde glaslatten (17 x 17 mm) mee. Wij werken uitsluitend met glassponningen in de binnenzijde van het kozijn. Wij beglazen alle kozijnen vanuit de binnenzijde, dit draagt bij aan de inbraakpreventie van de woning.Wil jij dit kozijn met draairaam links en vak vast glas bestellen? Geef je maatvoeringen in, bepaal de verdeling, kies de opties, bepaal de eigenschappen en bestel gemakkelijk en snel online. Heb je een project waarvoor je meerdere houten kozijnen nodig hebt? Voeg de kozijnen dan toe aan een project. Op die manier heb je overzicht in de kozijnen per project en kun je ze allemaal tegelijk bestellen.  Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. WIj helpen je graag verder!

Lees meer...
368,84 al vanaf excl BTW
446,30 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 1 - Draairaam (buitendraaiend)
5. Profiel
Mahonie verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 598.38
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 11 werkdagen
Productinfo
€ 730.61
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
6. Kleur
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
368,84
-
Ander materiaal en/of profiel?

Lijst met specificaties

Hout Mahonie Hardhout

Onze verdiepte Mahonie kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie. Deze hardhout soort heeft een duurzaamheid van 15-25 jaar.

Glas HR ++ beglazing, HR +++ beglazing

De beglazing heeft een U-waarde van 1.1 en een ZTA-waarde 60%

Verf afwerking

Onze verdiepte Mahonie profielen krijgen een flowcoatlaag die het kozijn volledig afsluit. Vervolgens brengen wij een voorlaklaag aan tot een laagdikte van 120mu.

Kozijn KOMO-gecertificeerd

Producten met KOMO-keurmerk zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen.

Beslag draairaam FUHR Multifix beslag

Meerpuntsvergrendeling, traploos regelbare remschaar, inclusief afsluitbare één-handbediening.

Keurmerk draairaam SKG**, PKVW

Al onze kozijnen voldoen aan het SKG** en Veilig Wonen.

Ventilatierooster draairaam Zelfregulerend

Zelfregulerend ventilatierooster met een doorlaat van maximaal 23 dm3/s, inclusief stangbediening.

Inbegrepen bij de levering
Bok voor een veilig transport

Alle kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

De kosten van de bok zijn niet meegenomen in de berekening. De bok moet daarom weer retour met de chauffeur of je kunt ervoor kiezen om de bok van ons over te nemen tegen een meerprijs. Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s).

Handleiding Toelevering Online montagehandleiding

Handleiding voor het stellen van raam- en deurkozijnen.

Productomschrijving

Dit houten kozijn bestaat uit twee vakken. Het linker vak is voorzien van een afgehangen en compleet gemonteerd houten draairaam. Het rechtervak is een vak vast glas. Het draairaam en het kozijn worden beide vervaardigd uit hetzelfde hout. De houten draairamen draaien altijd naar buiten toe en worden veelal toegepast voor bovenverdiepingen. Wil je ramen die naar binnen draaien? Bekijk dan onze houten draaikiepramen. Deze draaien altijd naar binnen en hebben de mogelijkheid om te kiepen.

Dit houten kozijn bestaande uit twee vakken kan vervaardigd worden uit Mahonie hardhout of planetproof Finti naaldhout. Beide betreft een verdiept profiel van 67 x 114 mm. Het draairaam in het linkervak wordt compleet afgemonteerd met Fuhr Multifix 300 of Buva type 100 raambeslag. Zowel het Fuhr als het Buva beslag voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en SKG** norm. Het raambeslag betreft altijd een meerpuntssluiting en kan eenvoudig bediend worden met een enkele afsluitbare raamboom van het merk AMI of Buva.

Voor de beglazing van het kozijn en draairaam bieden wij diverse mogelijkheden. Je hebt keuze uit verschillende soorten glas, waaronder dubbel glas (HR++), triple glas (HR+++) en meer.  Bestel je het kozijn zonder beglazing? Dan kun je kiezen wat de dikte van het glaspakket moet worden. Wij leveren wel de voorbehandelde glaslatten (17 x 17 mm) mee. Wij werken uitsluitend met glassponningen in de binnenzijde van het kozijn. Wij beglazen alle kozijnen vanuit de binnenzijde, dit draagt bij aan de inbraakpreventie van de woning.

Wil jij dit kozijn met draairaam links en vak vast glas bestellen? Geef je maatvoeringen in, bepaal de verdeling, kies de opties, bepaal de eigenschappen en bestel gemakkelijk en snel online. Heb je een project waarvoor je meerdere houten kozijnen nodig hebt? Voeg de kozijnen dan toe aan een project. Op die manier heb je overzicht in de kozijnen per project en kun je ze allemaal tegelijk bestellen.  Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. WIj helpen je graag verder!

 • Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online
  Laagste prijs garantie

  Wij hanteren een laagste prijs garantie op onze maatwerk kozijnen. Laat het ons weten wanneer je elders online een product ziet dat bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft, maar goedkoper is.

  lees meer
 • Tips kozijnen kiezen 2
  Kwaliteitswaarborg

  Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

  lees meer
 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Al onze kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Deze hardhoutsoort laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. De keuze voor deze houtsoort hebben wij gebaseerd op resultaten van grondig onderzoek.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de professionele kozijnenfabriek van een gevestigde naam uit de kozijnenmarkt (Nijhuis Toelevering). Deze leverancier behoort tot één van de grootste kozijnenfabrieken in Nederland en heeft jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote projecten door heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Beslag

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • TO_180_Website_Voorjaarsdeal_3_600x600
  Levering

  Onze kozijnen kunnen al binnen vijf werkdagen bij jou op locatie geleverd worden! De dag en het dagdeel kies je natuurlijk zelf, dat is wel zo makkelijk!

  lees meer

Trots op onze klantervaringen

Vele klanten stellen met regelmaat hun kozijnen samen in onze configurator of bestellen producten uit de webshop. Hun ervaringen zijn voor ons heel waardevol: ze helpen ons om onze mogelijkheden en productsamenstelling telkens te verbeteren. Onze klanten beoordeelden ons op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs.

8.9

 • 9.1
  Zou je ons aanbevelen bij anderen?
 • 8.8
  Simpel
 • 9.2
  Snel
 • 9
  Goed
 • 8.3
  Goedkoop


Draairaam_2vak_links naar buiten
€ 368,84
excl. BTW
20 november
5 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af