Draairaam (links) en vast glas | 2 vakken | hout

Dit houten kozijn bestaat uit twee vakken. Het linker vak is voorzien van een afgehangen en compleet gemonteerd houten draairaam. Het rechtervak is een vak vast glas. Het draairaam en het kozijn worden beide vervaardigd uit hetzelfde hout. De houten draairamen draaien altijd naar buiten toe en worden veelal toegepast voor bovenverdiepingen. Wil je ramen die naar binnen draaien? Bekijk dan onze houten draaikiepramen. Deze draaien altijd naar binnen en hebben de mogelijkheid om te kiepen. Je kunt onze houten kozijnen samenstellen in verschillende profielen. De mogelijkheden voor het profiel kun je zien tijdens het samenstellen van je kozijn. Daarnaast is er de keuze om de kozijnen geleverd te krijgen in voorlak of aflak. De keuzemogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van het geselecteerde profiel. Daarnaast worden de kozijnen geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het SKG keurmerk. Voor de beglazing van het kozijn en draairaam bieden wij diverse mogelijkheden. Je hebt keuze uit verschillende soorten glas, waaronder dubbel glas (HR++), triple glas (HR+++) en meer.  Bestel je het kozijn zonder beglazing? Dan kun je kiezen wat de dikte van het glaspakket moet worden. Wij leveren wel de voorbehandelde glaslatten (17 x 17 mm) mee. Wij werken uitsluitend met glassponningen in de binnenzijde van het kozijn. Wij beglazen alle kozijnen vanuit de binnenzijde, dit draagt bij aan de inbraakpreventie van de woning. Wil jij dit kozijn met draairaam links en vak vast glas bestellen? Geef je maatvoeringen in, bepaal de verdeling, kies de opties, bepaal de eigenschappen en bestel gemakkelijk en snel online. Heb je een project waarvoor je meerdere houten kozijnen nodig hebt? Voeg de kozijnen dan toe aan een project. Op die manier heb je overzicht in de kozijnen per project en kun je ze allemaal tegelijk bestellen.  Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

547,30 al vanaf excl BTW
662,23 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakverdeling
3. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Vak 1 - Draairaam (buitendraaiend)
4. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
5. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 822.69
Red Grandis 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 887.65
Finti verdiept 67×114 mm 7 werkdagen
Productinfo
€ 992.18
mahonie
Accoya verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1089.11
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
6. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Zonwerend glas
Zonwerend glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
547,30
Prijs incl. BTW
662,23

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie/Meranti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie/Meranti hardhout.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 1 maand afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten draairamen Raambeslag

Wij leveren onze houten draairamen inclusief beslag. Het beslag wordt standaard meegeleverd in de kleur aluminium F1. Je kunt per kozijnprofiel zien welk merk wordt toegepast, je kunt dit zien op de productinformatiepagina van hout.

Ventilatieroosters houten kozijnen Zelfregulerend

Je kunt ervoor kiezen om de houten kozijnen samen te stellen met zelfregulerende ventilatieroosters. Deze ventilatieroosters zijn thermisch onderbroken, insectenwerend en reageren automatisch op variërende druk. Het rooster wordt op het glas geplaatst.

Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren (wit en crème wit) te bestellen.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Dit houten kozijn bestaat uit twee vakken. Het linker vak is voorzien van een afgehangen en compleet gemonteerd houten draairaam. Het rechtervak is een vak vast glas. Het draairaam en het kozijn worden beide vervaardigd uit hetzelfde hout. De houten draairamen draaien altijd naar buiten toe en worden veelal toegepast voor bovenverdiepingen. Wil je ramen die naar binnen draaien? Bekijk dan onze houten draaikiepramen. Deze draaien altijd naar binnen en hebben de mogelijkheid om te kiepen.

Je kunt onze houten kozijnen samenstellen in verschillende profielen. De mogelijkheden voor het profiel kun je zien tijdens het samenstellen van je kozijn. Daarnaast is er de keuze om de kozijnen geleverd te krijgen in voorlak of aflak. De keuzemogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van het geselecteerde profiel. Daarnaast worden de kozijnen geleverd inclusief beslag. Het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en het SKG keurmerk.

Voor de beglazing van het kozijn en draairaam bieden wij diverse mogelijkheden. Je hebt keuze uit verschillende soorten glas, waaronder dubbel glas (HR++), triple glas (HR+++) en meer.  Bestel je het kozijn zonder beglazing? Dan kun je kiezen wat de dikte van het glaspakket moet worden. Wij leveren wel de voorbehandelde glaslatten (17 x 17 mm) mee. Wij werken uitsluitend met glassponningen in de binnenzijde van het kozijn. Wij beglazen alle kozijnen vanuit de binnenzijde, dit draagt bij aan de inbraakpreventie van de woning.

Wil jij dit kozijn met draairaam links en vak vast glas bestellen? Geef je maatvoeringen in, bepaal de verdeling, kies de opties, bepaal de eigenschappen en bestel gemakkelijk en snel online. Heb je een project waarvoor je meerdere houten kozijnen nodig hebt? Voeg de kozijnen dan toe aan een project. Op die manier heb je overzicht in de kozijnen per project en kun je ze allemaal tegelijk bestellen.  Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Draairaam (links) en vast glas
€ 547,30
excl. BTW
20 juni
5 werkdagen