Houten valraam 1 vak

Het valraam van Toelevering Online met één vak. Het houten kozijn wordt geleverd met een afgemonteerd en afgehangen valraam. Het houten valraam wordt geleverd inclusief beslag, het beslag voldoet aan de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Inclusief beglazing te bestellen Wil je het kozijn bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Bij Toelevering Online heb je keuze meerdere mogelijkheden qua beglazing. Je kunt het valraam bestellen met HR++ glas of mat glas. Bekijk de mogelijkheden en kies de gewenste beglazing. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een strakkere uitstraling en daarmee wordt ook de inbraakwerendheid verbeterd. Je kiest eenvoudig en snel de eigenschappen, de beglazing en voegt eventuele opties toe. De prijs wordt meteen berekend. Je kunt het kozijn vervolgens bestellen of toevoegen aan een project. Gebruik het valraam als wc- of badkamerraam Je kunt de houten valramen met één vak ook gebruiken als toilet- of badkamerraam. Valramen zijn namelijk onder andere zeer geschikt voor kleine ruimtes waarbij het belangrijk is dat het ventileert.

444,34 al vanaf excl BTW
537,65 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 11 werkdagen
Productinfo
€ 408.19
Red Grandis 67×114 mm 30 werkdagen
Productinfo
€ 425.88
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Antraciet (RAL 7016)
Antraciet
(RAL 7016)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Zonwerend glas
Zonwerend glas
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
444,34
Prijs incl. BTW
537,65

Lijst met specificaties

Houtsoort Mahonie/Meranti

Bij deze kozijnen passen we het Mahonie/Meranti hout toe. Het Mahonie/Meranti profiel is hardhout en heeft een afmeting van 67 x 114 mm.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 1 maand afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie en Red Grandis hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Beslag houten valramen Raambeslag

Onze houten valramen worden compleet geleverd inclusief beslag. Het beslag wordt geleverd in de kleur aluminium F1. Je kunt het merk van het beslag vinden op de productinformatiepagina per kozijnprofiel.

De kruk wordt gepositioneerd op de stijl van het kozijn.

Aanslagprofiel Aanslagprofiel

Wij gebruiken bij het Mahonie, en Accoya kozijnprofiel een blank geanodiseerd aluminium aanslagprofiel (F1).

Het Finti en Red Grandis profiel beschikken over een aanslagprofiel in dezelfde kleur als het kozijn.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productomschrijving

Het valraam van Toelevering Online met één vak. Het houten kozijn wordt geleverd met een afgemonteerd en afgehangen valraam. Het houten valraam wordt geleverd inclusief beslag, het beslag voldoet aan de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inclusief beglazing te bestellen

Wil je het kozijn bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Bij Toelevering Online heb je keuze meerdere mogelijkheden qua beglazing. Je kunt het valraam bestellen met HR++ glas of mat glas. Bekijk de mogelijkheden en kies de gewenste beglazing. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd voor een strakkere uitstraling en daarmee wordt ook de inbraakwerendheid verbeterd.

Je kiest eenvoudig en snel de eigenschappen, de beglazing en voegt eventuele opties toe. De prijs wordt meteen berekend. Je kunt het kozijn vervolgens bestellen of toevoegen aan een project.

Gebruik het valraam als wc- of badkamerraam

Je kunt de houten valramen met één vak ook gebruiken als toilet– of badkamerraam. Valramen zijn namelijk onder andere zeer geschikt voor kleine ruimtes waarbij het belangrijk is dat het ventileert.

Houten valraam |1 vak
€ 444,34
excl. BTW
1 augustus
11 werkdagen