Vast glas | 3 vakken verticaal

Dit houten kozijn is verdeeld in drie vakken met vast glas (verticaal). Je kunt de maatvoering ingeven en vervolgens zelf de vakverdeling bepalen. Je kunt de vakverdeling volledig op maat bepalen, maar je kan ook kiezen voor een veel gebruikte verdeling, zoals gelijke vakken.Dit houten kozijn met twee vakken is verkrijgbaar in verschillende profielen, namelijk een hardhouten Mahonie profiel en een duurzaam en milieuvriendelijke Finti profiel. Beide zijn verdiepte profielen van 67 x 114 mm. Al onze houten kozijnen voldoen aan het FSC en KOMO keurmerk. Hierdoor weet jij zeker dat de kozijnen voldoen aan alle eisen en het een duurzame keuze is. Al onze producten zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Wil je meer informatie over de verschillende profielen? Raadpleeg dan onze productinformatie.Ons hardhouten Mahonie profiel wordt in de timmerfabriek voorzien van een flow coat laag en vervolgens van een voorlaklaag tot een laagdikte van 120 mu. Je hoeft het kozijn enkel nog af te lakken. Kies je voor het Finti profiel dan wordt het kozijn voorzien van een aflaklaag. Door het 3 laags verfsysteem hoef je het kozijn slechts één keer in de 12 jaar te schilderen. Inclusief glas te bestellen Bij Toelevering Online kun je kozijnen bestellen inclusief glas. Voor de beglazing bieden wij diverse mogelijkheden, waaronder triple glas (HR+++), dubbel (HR++) glas, mat glas of glas met roeden. Je kunt het kozijn ook onbeglaasd bestellen, wij leveren dan wel de glaslatten mee. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd. Dit zorgt voor een hogere inbraakwerendheid en een optisch strakkere uitstraling.Stel jouw houten kozijn op maat samen en bestel bij Toelevering Online. Naast vast glas kozijnen hebben we nog meer kozijnen waar je uit kan kiezen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze houten draairamen, houten draaikiepramen of onze houten uitzetramen.

Lees meer...
212,97 al vanaf excl BTW
257,69 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vakverdeling
3. Vakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
5. Profiel
Mahonie verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 338.87
Finti PlanetProof verdiept 67×114 mm 11 werkdagen
Productinfo
€ 437.57
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
6. Kleur
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Verkeersgrijs A (RAL 7042)
Verkeersgrijs A
(RAL 7042)
 
7. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
212,97
-
Ander materiaal en/of profiel?

Productomschrijving

Dit houten kozijn is verdeeld in drie vakken met vast glas (verticaal). Je kunt de maatvoering ingeven en vervolgens zelf de vakverdeling bepalen. Je kunt de vakverdeling volledig op maat bepalen, maar je kan ook kiezen voor een veel gebruikte verdeling, zoals gelijke vakken.

Dit houten kozijn met twee vakken is verkrijgbaar in verschillende profielen, namelijk een hardhouten Mahonie profiel en een duurzaam en milieuvriendelijke Finti profiel. Beide zijn verdiepte profielen van 67 x 114 mm. Al onze houten kozijnen voldoen aan het FSC en KOMO keurmerk. Hierdoor weet jij zeker dat de kozijnen voldoen aan alle eisen en het een duurzame keuze is. Al onze producten zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Wil je meer informatie over de verschillende profielen? Raadpleeg dan onze productinformatie.

Ons hardhouten Mahonie profiel wordt in de timmerfabriek voorzien van een flow coat laag en vervolgens van een voorlaklaag tot een laagdikte van 120 mu. Je hoeft het kozijn enkel nog af te lakken. Kies je voor het Finti profiel dan wordt het kozijn voorzien van een aflaklaag. Door het 3 laags verfsysteem hoef je het kozijn slechts één keer in de 12 jaar te schilderen.

Inclusief glas te bestellen

Bij Toelevering Online kun je kozijnen bestellen inclusief glas. Voor de beglazing bieden wij diverse mogelijkheden, waaronder triple glas (HR+++), dubbel (HR++) glas, mat glas of glas met roeden. Je kunt het kozijn ook onbeglaasd bestellen, wij leveren dan wel de glaslatten mee. Al onze kozijnen worden van binnenuit beglaasd. Dit zorgt voor een hogere inbraakwerendheid en een optisch strakkere uitstraling.

Stel jouw houten kozijn op maat samen en bestel bij Toelevering Online. Naast vast glas kozijnen hebben we nog meer kozijnen waar je uit kan kiezen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze houten draairamen, houten draaikiepramen of onze houten uitzetramen.

 • Geen kozijn offerte, maar direct prijzen | Toelevering Online
  Laagste prijs garantie

  Wij hanteren een laagste prijs garantie op onze maatwerk kozijnen. Laat het ons weten wanneer je elders online een product ziet dat bijvoorbeeld dezelfde eigenschappen en levervoorwaarden heeft, maar goedkoper is.

  lees meer
 • Tips kozijnen kiezen 2
  Kwaliteitswaarborg

  Onze kozijnen zijn KOMO-gecertificeerd, dat houdt in dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit.

  lees meer
 • Sapeli mahonie hout bij Toelevering Online
  Hout

  Al onze kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Sapeli Mahonie hout. Deze hardhoutsoort laat zich goed bewerken en is goed bestand tegen mechanische beschadigingen. De keuze voor deze houtsoort hebben wij gebaseerd op resultaten van grondig onderzoek.

  lees meer
 • hoewijtewerkgaan
  Stichting Keuringsbureau Hout

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online zijn getest door het Stichting Keuringsbureau Hout. Deze deskundige en onafhankelijke partij test en controleert houten kozijnen op verschillende kritieke onderdelen.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-450
  Behandeling hout

  Onze kozijnen worden in de voorlak geleverd. Dit houdt in dat de kozijnen 1 keer door de flowcoat installatie gaan. Deze installatie brengt een hele dunne verflaag aan op het kozijn, waardoor het kozijn volledig afgesloten wordt en de zuigende werking van het kozijnhout stopt. Vervolgens wordt de voorlak handmatig op de kozijnen gespoten tot een laagdikte van 120 mu. In de voorlak kunnen onze kozijnen 18 maanden buiten staan voordat deze uiteindelijk afgelakt dienen te worden.

  lees meer
 • Fabriek-Kantoor-627
  Productie in professionele fabriek

  Alle houten kozijnen van Toelevering Online worden geproduceerd in de professionele kozijnenfabriek van een gevestigde naam uit de kozijnenmarkt (Nijhuis Toelevering). Deze leverancier behoort tot één van de grootste kozijnenfabrieken in Nederland en heeft jarenlange ervaring in het produceren van kozijnen voor grote projecten door heel Nederland.

  lees meer
 • Kozijnen met stapeldorpels
  Beslag

  Wij leveren complete houten kozijnen, inclusief het garnituur, cilinders, glas etc. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen, worden de krukken en schilden los meegeleverd. Je hoeft het houten kozijn alleen nog maar te plaatsen en eenmalig af te lakken.

  lees meer
 • Houten of kunststof kozijnen – Toelevering Online5
  Stevige deuvelverbinding

  Alle houten kozijnen, ramen en deuren van Toelevering Online zijn met elkaar verbonden door middel van een deuvelverbinding. Door het gebruik van industriële houtlijm zorgt voor extra stevigheid in de verbinding, waardoor de kwaliteit voor tientallen jaren geborgd is. Onze kozijnen worden in elkaar gezet met behulp van een pers die de kozijnen stevig in elkaar drukt.

  lees meer
 • TO_180_Website_Voorjaarsdeal_3_600x600
  Levering

  Onze kozijnen kunnen al binnen vijf werkdagen bij jou op locatie geleverd worden! De dag en het dagdeel kies je natuurlijk zelf, dat is wel zo makkelijk!

  lees meer

Trots op onze klantervaringen

Vele klanten stellen met regelmaat hun kozijnen samen in onze configurator of bestellen producten uit de webshop. Hun ervaringen zijn voor ons heel waardevol: ze helpen ons om onze mogelijkheden en productsamenstelling telkens te verbeteren. Onze klanten beoordeelden ons op gemak, snelheid, kwaliteit en prijs.

8.9

 • 9.1
  Zou je ons aanbevelen bij anderen?
 • 8.8
  Simpel
 • 9.3
  Snel
 • 9
  Goed
 • 8.3
  Goedkoop


Vastglas-3-vaks-vertikaal-2
€ 212,97
excl. BTW
23 september
5 werkdagen
Project toevoegen

Voeg hem toe aan een gebundelde bestelling.

Direct afrekenen

Wil je alleen dit kozijn afrekenen? Dan klik je op deze optie.

Reken direct af