Kant-en-klare kozijnen: binnen 24 uur geleverd

Supersnel kant-en-klare houten kozijnen bestellen, die je de volgende werkdag al in huis hebt? Dan kan bij Toelevering Online! Onderstaande kozijnen en deuren met standaard maatvoering hebben we altijd op voorraad. Dus vandaag besteld? De volgende werkdag al in huis of op de bouw! Uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Wees er snel bij, want op = op!
Kant-en-klaar kozijn

Kant-en-klaar kozijn

Toelevering Online heeft een zeer divers aanbod standaardkozijnen die we binnen 24 uur kunnen leveren. Wil je toch liever een andere afmeting? Geen probleem! In de online configurator stel je je eigen kozijnen samen. Het is mogelijk om zelf extra opties toe te voegen, zodat de houten kozijnen precies worden zoals jij voor ogen hebt.

Verschillende soorten kant-en-klare kozijnen

Wij bieden je keuze uit verschillende soorten klant-en-klare houten kozijnen die je simpel en snel kunt bestellen. Het aanbod varieert van vast glas kozijnen, houten tuindeuren en draaikiepramen tot aan binnendeurkozijnen.

Inclusief hang- en sluitwerk

De kozijnen worden compleet geleverd, dus inclusief het garnituur, cilinders en scharnieren.

Al het hang- en sluitwerk dat we toepassen op onze kant-en-klare kozijnen voldoet aan het SKG**-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De productie van de Mahonie kozijnen is KOMO gecertificeerd.

Inclusief beglazing

De kant-en-klare kozijnen wordt inclusief HR++-glas geleverd. Bij de tuindeuren en andere kozijnen waar doorvallen mogelijk is passen wij gelaagd glas (veiligheidsglas) toe. De glaslatten leveren wij altijd mee in dezelfde kleur als het kozijn.

Voorlak witte kozijnen

Onze kant-en-klare Mahonie kozijnen leveren wij in een standaard kleur, namelijk: voorlak wit  (RAL 9010). Je kan zo zelf bepalen in welke kleur jij het kozijn wilt gaan schilderen.

 

Kant-en-klare kozijnen bestel je simpel en snel!

Bij Toelevering Online kan je snel en gemakkelijk kant-en-klare kozijnen bestellen die binnen 24 uur geleverd kunnen worden. Bekijk welk kozijn en welke afmeting jij wilt en bestel vandaag nog!