Achteraf betalen aanvragen bij Toelevering Online

Toelevering Online
14 december 2023

Wil jij gebruik maken van de betaalmethode ‘achteraf betalen’? Dat kan! In deze blog lees je hoe jij jezelf aanmeldt voor deze service. Zo hoef jij tijdens het bestellen niet direct het bedrag te voldoen, maar wordt deze na aflevering in rekening gebracht. Ben jij Zakelijk Plus lid en wil jij graag gebruik maken van achteraf betalen? Lees dan deze pagina goed door en dien jouw aanvraag in via het aanvraagformulier onderaan deze pagina.

Wat is achteraf betalen bij Toelevering Online?

De betaalmethode ‘achteraf betalen’ is een service aangeboden door Toelevering Online in samenwerking met Billink. Deze methode houdt in dat Billink krediet aan jou verstrekt die jij kan gebruiken om jouw kozijn(en) te bestellen. Toelevering Online koppelt dit krediet aan jouw Zakelijk Plus account. Pas na de levering van jouw bestelling dien jij de betaling te voldoen. Hiervoor geldt een betaaltermijn van 14 dagen. Lees hier de voorwaarden.

Hoe vraag ik achteraf betalen aan?

 

1. Meld je aan voor achteraf betalen

Vul onderstaand formulier volledig in.

2. Identificatie via videoverbinding

Na het invullen van het formulier neemt onze expert Dave contact met jou op. Dit gebeurt in de vorm van een videogesprek over WhatsApp. Dit gesprek is noodzakelijk voor het identificatieproces.

Tijdens het videogesprek zal Dave je vragen om jezelf te identificeren aan de hand van een geldig identiteitsbewijs, zoals een idkaart, rijbewijs of paspoort. Dit is een snelle en veilige manier om ervoor te zorgen dat alle informatie correct is en dat we voldoen aan de identificatieplicht.

3. Indienen van het verzoek bij Billink

Na een succesvolle identificatie dient Dave het verzoek voor achteraf betalen in bij Billink, onze partner die het krediet verstrekt. Zij voeren een kredietcheck uit, bepalen de krediethoogte en bij goedkeuring wordt het toegekende krediet aan jouw account gekoppeld. Informatie over de aanvraag en het toekennen van dit krediet worden door Billink direct met jou gecommuniceerd.

Aanvraagformulier: achteraf betalen

 

  • Het telefoonnummer waarmee jij via WhatsApp bereikbaar bent.
  • Afspraken voor identificatie kunnen vanaf 2 werkdagen vooruit en op maandag t/m vrijdag ingepland worden.
  • Toegestane bestandstypen: docx, doc, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
    Upload hier het KVK-uittreksel van jouw bedrijf.

En nu?

De gehele aanvraag zal circa 14 dagen in beslag nemen. Daarna mag je achteraf betalen zonder bijkomende kosten en je order laten leveren waar je maar wilt.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×