Dubbele bediening houten en kunststof schuifpui

Dubbele bediening houten en kunststof schuifpui
8 november 2019

Sinds kort het het mogelijk om bij Toelevering Online te kiezen voor een dubbele bediening bij een houten en kunststof schuifpui. Door de dubbele bediening kun je de schuifpui van zowel binnen als buiten openen. Lees hier de mogelijkheden met een dubbele bediening.

Voordelen schuifpui

Een schuifpui kent vele voordelen. Zo zorgt het voor veel lichtinval in de woonkamer of keuken, zonder dat er ruimte verloren gaat. Een schuifpui zet je gemakkelijk open, waardoor er een heerlijke frisse wind door je woning komt. Daarnaast schuif je de schuifpui met een simpele beweging van links naar rechts. Vanaf nu kan dat bij Toelevering Online zowel vanuit de woonkamer als vanuit de tuin.

Schuifpui kunststof

Soms is het handig om de schuifpui zowel vanuit de kamer als vanuit detuin te kunnen openen. Bij een schuifpui met dubbele bediening kan je de schuifpui van binnen en buiten met een hendel openen en sluiten. Aan de binnenkant is de actieve deur van een kunststof schuifpui standaard voorzien van een knop om de schuifpui mee te bedienen. Dit geldt voor zowel een 2-delige als 4-delige schuifpui.

2-delige kunststof schuifpui

Bij een 2-delige kunststof schuifpui is er zowel een hendel aan de binnenkant als aan de buitenkant. De hendel aan de buitenkant is voorzien van een cilinder en sleutel.

4-delige kunststof schuifpui

Er zijn twee opties als het gaat om een dubbele bediening bij een dubbele schuifpui. Optie 1 is om de actieve deur te voorzien van een hendel en cilinder aan de buitenzijde, en de passieve deur te voorzien van een kom. Optie 2 is om zowel de actieve als passieve deur te voorzien van een hendel aan de buitenzijde. De actieve deur wordt aan de buitenzijde voorzien van een cilinder en sleutel.

Houten schuifpui met dubbele bediening

Ook bij een houten schuifpui is er een optie om voor tweezijdige bediening te kiezen. Bij een houten schuifpui wordt zowel de binnen als de buitenzijde voorzien van een bedieningsgreep inclusief hele cilinder. Voor de 4-delige schuifpui geldt dat alleen de actieve deur wordt voorzien van een cilinder.

Bekijk de mogelijkheden in onze configurator!

Benieuwd geworden naar onze houten en kunststof schuifpuien met dubbele bediening? De schuifpuien van Toelevering Online worden altijd op maat gemaakt. In onze online configurator stel je eenvoudig jouw kozijn samen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Wij zijn elke werkdag tussen 08:00 en 22:00 bereikbaar, telefonisch en via de chat op onze website. Op zaterdag kun je ons telefonisch of via de chat bereiken tussen 09:00 en 16:30.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×