Houten draaikiepdeuren (stolp)

Daan
22 november 2019

Het is mogelijk om houten stolp draaikiepdeuren te bestellen bij Toelevering Online! Een stolpdeur bestaat uit twee te openen deuren naast elkaar zonder tussenstijl in het midden. De naar binnen draaiende hardhouten deur zet je eenvoudig op de kiepstand, dit is handig om bijvoorbeeld je woning te ventileren.

Draaikiepdeuren

De stolp draaikiepdeur is de dubbele variant van de enkele draaikiepdeur. Het idee is eigenlijk hetzelfde als bij de stolpramen. Bij een stolpdeur heb je één actieve deur. Er is dus één deur die kan draaien en kiepen. De andere deur kan alleen draaien. De draaideur noemen we de ‘vaste’ deur. De draaikiepdeur is de actieve loopdeur.

Bediening houten stolpdeur

In de vaste deur zit een espagnolet om de deur mee te openen. De actieve deur heeft een kruk aan de binnenzijde. De kruk zit op een standaardhoogte van 998 mm vanaf de onderkant van de deur. Dit geldt ook voor de enkele draaikiepdeur. Aan de buitenzijde zit er geen kruk of bediening. De draaikiepdeuren stolp zijn samen te stellen met stapeldorpels van 2 tot en met 6 stuks. Hiermee kan de hoogte van de borstwering worden bepaald.

Stel jouw draaikiepdeur samen!

Stel jouw stolp draaikiepdeur van hout samen en bestel deze online bij Toelevering Online! In de configurator stel je in vier simpele stappen jouw maatwerk stolpdeuren samen.

Meer informatie over stolpdeuren?

Voor vragen over de stolpdeuren kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan altijd voor je klaar. Neem contact op via 085 8085 030, mail, chat of WhatsApp. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:00 tot 22:00 uur, en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×