Schüco Living Variant Foto: Schüco Living Variant kunststof kozijn

Schüco Living Variant kunststof kozijnen

Daan
30 november 2020

Toelevering Online heeft de Schüco Living Variant kunststof kozijnen in het assortiment. De Duitse fabrikant stelt aan dit kunststof kozijnsysteem hoge eisen met betrekking tot de kwaliteit, dichtheid, betrouwbaarheid en bescherming tegen weersinvloeden.

Het profiel

Het standaardprofiel van de Schüco Living Variant kozijnen is 90 x 120 mm, waardoor de kunststof kozijnen een strakke en moderne uitstraling hebben. Daarnaast betreft het een 6-kamerig profielsysteem met uitstekende isolatie; de kozijnen hebben een Uf-waarde van max. 1,1 W/m²K.

Doordat de kunststof kozijnen worden ontwikkeld met kunststof dat voldoet aan strenge kwaliteitseisen zijn de kozijnen licht- en weerbestendig, slagvast en vormvast. Door SKG**-beslag toe te passen is er daarnaast een hoge inbraakwerendheid.

Dorpels

Bij de kunststof Schüco Living Variant kozijnen passen wij, indien van toepassing, een laagreliëf IsoStone onderdorpel toe. Deze onderdorpel is 55 mm hoog en altijd zonder aanslag. De IsoStone onderdopel is glasvezelversterkt, slijtvast, isolerend en rot niet. Daarnaast voldoet de onderdorpel aan alle eisen van het Bouwbesluit. Leer meer over de producteigenschappen van het Schüco Living Variant kozijnprofiel.

Kleuren en glassoorten bij de kunststof kozijnen van Schüco

De Schüco Living Variant kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse folies, waaronder glad, houtnerf en metallic. Daarnaast kun je in de configurator aangeven of je de kozijnen met of zonder glas geleverd wilt hebben. Bekijk alle mogelijke glassoorten bij het Schüco Living Variant profiel.

Meer informatie over Schüco kozijnen?

Wil je meer informatie over het Schüco Living Variant kunststof kozijnen? Bekijk dan de pagina met uitgebreide productinformatie. Heb je nog vragen over de kunststof kozijnen van Schüco of heb je hulp nodig bij het samenstellen van de kozijnen in de configurator? Neem dan contact met ons op via de mail, ons contactformulier of door ons te bellen. We zijn iedere werkdag van 08:00 tot 22:00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09:00 tot 16:30 uur.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×