Schüco schuifpuien

Daan
13 februari 2020

Bij Toelevering Online hebben we Schüco schuifpuien in het assortiment. Het betreffen hefschuifpuien en je kunt ze samenstellen in twee verschillende kunststof kozijnprofielen, namelijk het Schüco LivingSlide en het Schüco EasySlide profiel. Je kunt de kunststof schuifpuien van Schüco als 2-delig en 4-delige schuifpui configureren. Je leest alles over de eigenschappen en opties van de Schüco schuifpuien!

Verschillende profielen voor de Schüco schuifpuien

Je kunt bij ons een kunststof schuifpui samenstellen in meerdere kunststof kozijnprofielen. We boden al het Gealan S900 kozijnprofiel en bieden nu ook twee profielen van Schüco. Waarbij het Easyslide en LivingSlide profiel zijn toegevoegd. De profielen verschillen in afmeting, isolatiewaarde en maximale glasdikte.

Schüco LivingSlide

Het LivingSlide profiel is het meest geavanceerde profiel van Schüco. Je kunt het profiel kiezen bij een kunststof schuifpui. De kunststof schuifpui is uitvoerbaar in een 2-delige en 4-delige uitvoering. Het Schüco LivingSlide hefschuif profiel heeft een vleugeldiepte van 82 mm, een inbouwdiepte van 194 mm en een aanslag van 20 mm. Het is een vlak profiel met een strakke moderne uitstraling. Het LivingSlide profiel voldoet aan verschillende keurmerken en certificeringen. Het profiel is KOMO-gecertificeerd, biedt een goede inbraakwerendheid tot en met de weerstandsklasse 2. We leveren de schuifpui compleet en voorzien deze van hefschuifbeslag. Het hefschuifbeslag voldoet aan de SKG** norm en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

De Schüco Livingslide schuifpui is samen te stellen met verschillende folies en kleuren. Je hebt keuze uit glad, houtnerf en metallic folie in veel verschillende kleuren. De metallic kleuren geven een krasbestendige afwerking die gebaseerd is op de automotive industrie. Een HVL-verbinding behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt de hefschuifpui bestellen inclusief HR++ dubbel glas, HR+++ triple glas of onbeglaasd. De schuifpui wordt geleverd met een geheel aluminium onderdorpel geleverd met een koudebrugonderbreking.

Schuco Living Slide Hefschuifpui Schüco Living Slide

Schüco Easyslide

Het Schüco Easyslide hefschuif profiel heeft een afmeting van 60 x 167 mm, een inbouwdiepte 167 mm, profielkaderdikte van 70 mm en een aanslag van 20 mm. Wij adviseren om gebruik te maken van 15 a 18 mm dikke stelkozijnen zodat er 3 a 5 mm speling bestaat. Het Schüco Easyslide profiel heeft duurzame thermische isolatiewaarden tot 1,5 W (m2K). Het profiel biedt goede inbraakwerendheid tot en met weerstandsklasse 2. Bij de Schüco Easyslide schuifpui is niet samen te stellen met Triple glas (HR+++) . HR++ dubbel glas en onbeglaasd behoren wel tot de mogelijkheden.

De Schüco Easyslide schuifpui is net als het LivingSlide profiel samen te stellen in verschillende folies en kleuren. Je hebt keuze uit glad, houtnerf en metallic folie in veel verschillende kleuren. De metallic kleuren geven een krasbestendige afwerking die gebaseerd is op de automotive industrie. Een HVL-verbinding behoort ook tot de mogelijkheden. De schuifpui wordt geleverd met een geheel aluminum onderdorpel geleverd met een koudebrugonderbreking. Wij leveren de Schüco Easyslide net als andere kunststof schuifpuien compleet inclusief beslag. Wij passen aluminium (F1) hefschuifbeslag toe waarbij je kan kiezen voor een eenzijdige bediening of tweezijdige bediening. Het hefschuifbeslag voldoet aan de SKG** norm en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De maatvoeringen bepaal je uiteraard helemaal zelf, de schuifpui wordt voor jou op maat gemaakt.

Onderscheidend vermogen

Hoe zijn de kunststof schuifpui van Schüco nou anders van andere kozijnen, oftewel wat is het onderscheidend vermogen? De voordelen hebben wij voor je op een rij gezet:

  • Uitstekende isolatie
  • Optimale bescherming tegen regen en wind
  • Goede geluidsisolatie
  • Inbraakveilig (RC2)
  • Strakke uitstraling
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
Schuco EasySlide Schüco EasySlide

Verzenden of ophalen

Zoals je van ons gewend bent bieden wij een snelle levertijd en geven we je de mogelijkheid om de Schüco schuifpui te bestellen via het reguliere bokkensysteem of je kunt ervoor kiezen om je kozijnen af te halen bij een pick-up point of bij de fabriek in Rijssen.

Hulp nodig bij het samenstellen van je kunststof schuifpui?

Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van jouw kunststof kozijnen of heb je vragen over de Schüco schuifpuien? Wij helpen je graag verder! Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar per telefoon, mail, app of chat.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×