Stapeldorpels in vast glas

Daan
5 januari 2021

Bij Toelevering Online bieden wij stapeldorpels in vast glas aan, net als in onze houten deuren. Deze stapeldorpels hebben dezelfde hoogte als de stapeldorpels in de deuren. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Lees er in deze blog meer over.

Deuren met zijlicht 

Wanneer je bij Toelevering Online een deur samenstelt, kun je een of meerdere zijlichten toevoegen. Dit is kort gezegd een lang ‘zijraam’ aan één of beide kanten van de deur(en). Dit lange raam zorgt voor extra lichtinval in je woning. Een zijlicht wordt veel gebruikt bij voordeuren of tuindeuren.

Stapeldorpels bij deuren

Door het aantal stapeldorpels in het zijlicht gelijk te houden aan het aantal in de deur, zal de glaslijn over het gehele kozijn op één lijn liggen. Hiermee krijgt het kozijn een mooie, strakke uitstraling. Daarnaast kun je met het aantal stapeldorpels de hoogte van de borstwering bepalen, waarbij er minimaal 2 stapeldorpels worden toegepast en maximaal 8.

Voordelen stapeldorpels in vast glas

Omdat de glaslijn van de deuren doorloopt in het zijlicht, wordt het een mooi geheel. Daarnaast begint het glas, door de stapeldorpels, hoger. Hierdoor komt er minder vuil op de ruiten, aangezien het eerst op de stapeldorpels komt. Dit is gemakkelijker schoon te maken. Er is ook geen beglazingsprofiel nodig bij de zijlichten, waardoor je een mooiere uitstraling krijgt.

Stel jouw deuren met zijlicht samen

In onze online configurator stel je in vier simpele stappen jouw maatwerk kozijnen, met of zonder zijlicht, samen. Je kunt ook zelf aangeven hoeveel stapeldorpels je wilt. Let op: er geldt voor de zijlichten een maximale breedte van 1100 mm (dagmaat). Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag met het beantwoorden van je vragen. Wij zijn te bereiken via de chat, mail, telefoon en WhatsApp.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×