Deuren afstellen

Wat kost een nieuwe voordeur?

Daan
20 oktober 2019

Een voordeur is een van de eerste zaken die gasten van jouw huis zien. Als je bezoek ontvangt, draagt de voordeur bij aan een goede eerste indruk. Is jouw voordeur aan vervanging toe en wil je graag weten wat de kosten zijn voor een nieuwe voordeur inclusief kozijn? Bij Toelevering Online stel je gemakkelijk jouw nieuwe voordeur samen. De online configurator rekent de kosten voor je uit. Je kunt kiezen uit kunststof, houten en aluminium voordeuren met bovenlicht, zijlicht(en) of alleen een voordeurkozijn.

Houten, kunststof of aluminium voordeur?

Houten voordeuren hebben een karakteristieke uitstraling, zijn eenvoudig te schilderen en gemakkelijk te repareren of te vervangen bij beschadiging. Daarnaast kun je met hout veel verschillende stijlen creëren. Een houten voordeur heeft echter wel regelmatig onderhoud nodig en moet om de zoveel jaar geschilderd worden. Een aluminium voordeur daarentegen is zeer onderhoudsvriendelijk. Deze hoeft niet geschilderd te worden en is bestand tegen alle weersinvloeden.

Qua isolatie is de houten voordeur vergelijkbaar met een kunststof voordeur. Het grote voordeel aan een houten kozijn en houten voordeur is dat het makkelijk te repareren is of bijgewerkt kan worden. Als een kunststof kozijn of voordeur beschadigd is, is het lastig om dit te repareren en/of bij te werken. Is de voordeur van je woning een plek die snel beschadigd kan raken? Dan is een houten kozijn en houten voordeur mogelijk een betere keuze. 

De kosten voor een kunststof voordeur met kozijn zijn lager in vergelijking met hout. Het kunststof kozijn met voordeur vergt weinig onderhoud, heeft een hoge inbraakwerendheid en isoleert erg goed. Het nadeel is alleen dat het lastig bij te werken is wanneer er een beschadiging aan de deur of het kozijn zit.

Voordeur inclusief kozijn en beslag

Als je gaat kijken naar een nieuwe voordeur en de kosten hiervan is het belangrijk om rekening te houden met het beslag, zoals de cilinder, sloten en deurgarnituur. De voordeuren van Toelevering Online worden compleet geleverd. De deur zit afgehangen in het kozijn en cilinders, meerpuntssloten en deurgarnituur zijn bijgeleverd. De afmetingen zijn zelf in te geven en ook is er de keuze voor extra opties zoals een briefsleuf bij houten voordeuren. De prijs wordt direct berekend op basis van jouw keuzes. Op deze manier weet jij direct wat de kosten zijn!

Overzicht van kosten bij een voordeur

Houten voordeuren zijn bij Toelevering Online verkrijgbaar vanaf €1.014,30. Ook kan je een los voordeurkozijn al vanaf  €319,66 bestellen. Kunststof kozijnen zijn daarentegen al vanaf €686,37 verkrijgbaar bij Toelevering Online. De kosten van een voordeur hangen af van de maatvoering, de opties, het type glas, het aantal stijlen en dorpels. Geen enkele voordeur is hetzelfde dus de kosten variëren. Hieronder zie je een overzicht wat de kosten voor een voordeur zijn. 

Type voordeur Prijsverhouding houten voordeuren Prijsverhouding kunststof voordeuren Prijsverhouding aluminium voordeuren
Voordeur (incl. kozijn) €€ €€€€
Voordeur met zijlicht €€€ €€ €€€€€

De kosten zijn exclusief glas en montage. 

Kosten voor montage

Het plaatsen van een voordeur is geen eenvoudige taak. Zo is het aan te raden om de montage over te laten aan een vakman, waardoor een goede installatie is verzekerd. De kosten voor de montage variëren per bedrijf en zijn afhankelijk van hoeveel werk het is om het kozijn te plaatsen. 

Bestel vandaag nog jouw voordeur bij Toelevering Online

Wil je meer informatie over de voordeuren van Toelevering Online of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op! Onze klantenservice helpt en adviseert je graag per telefoon, mail, chat of whatsapp!  

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×