Kan ik als particulier een bestelling doen?

Bij Toelevering Online kunnen zowel bedrijven als particulieren bestellen. Je stelt de kozijnen eenvoudig samen via onze configurator. Je voert de maatvoeringen in, kiest de eigenschappen en je bent klaar om te bestellen. Wij leveren al vanaf 5 werkdagen zodat jij snel verder kunt met jouw klus!

Voor terugkerende zakelijke klanten hebben wij een zakelijke programma. Bekijk hiervoor: Zakelijk Plus