Hoe bestel ik een product?

Je kunt een product op twee verschillende manieren samenstellen.

Via de configurator

Je kunt de kozijnen helemaal zelf configureren in onze configurator. Met deze optie maak je het kozijn exact zoals jij dat wil. Meer weten over onze configurator, lees dan ook: Hoe werkt de configurator?

Via de productpagina

Je kunt een kozijn ook samenstellen via één van onze voorgedefinieerde producten om nog sneller te kunnen bestellen. Meer weten? Lees dan ook: Hoe werkt een productpagina?

Anderen bekeken ook: