Moet ik een account hebben om een kozijn samen te stellen?

Nee, om een kozijn te configureren hoef je geen account te hebben. Je kunt een samengesteld kozijn ook eenvoudig toevoegen aan je winkelwagen en direct afrekenen.

Het aanmaken van een account heeft wel voordelen. Zo kun je samengestelde kozijnen opslaan in een project. Eenmaal opgeslagen kun je de samengestelde kozijnen eenvoudig terugvinden, bewerken en/of bestellen.

Account aanmaken? Registreer eenvoudig jouw account.

Anderen bekeken ook: