2-delig kunststof schuifraam

Dit is het 2-delige kunststof schuifraam. Dit kozijn bestaat uit een vast deel en een schuivend deel, het openen en sluiten van het raam doe je eenvoudig met de gebruiksvriendelijke bedieningshendel. Dankzij het innovatieve systeem valt het schuivende deel in zijn geheel in het kader bij het sluiten van raam. Bij het openen haal je het raam gemakkelijk naar je toe en schuif je het opzij. Doordat de schuiframen geen draaiende delen bevatten die naar binnen of buiten draaien is het een zeer ruimtebesparende oplossing en kun je daarnaast de ruimte ventileren. Stel jouw kunststof schuifraam naar eigen wens samen en bestel bij Toelevering Online!

1.538,04 al vanaf excl BTW
1.861,03 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
3. Profiel
Verbindingen
Aluplast Smart Slide doorsnede profiel schuifpuien en schuiframen
Aluplast SmartSlide 30 werkdagen
Productinfo
€ 1814.89
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
5. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.538,04
Prijs incl. BTW
1.861,03

Lijst met specificaties

Profiel kunststof schuiframen Aluplast Smart Slide

Onze kunststof schuiframen worden aangeboden in het Aluplast Smart Slide profiel. Dit innovatieve systeem beschikt over uitstekende isolatiewaarden dankzij het unieke sluitingsmechanisme. Het profiel heeft een afmeting van 66x140 mm.

Keurmerken kunststof schuiframen KOMO, SKG, PKVW en RC2

De kunststof schuiframen zijn KOMO-gecertificeerd. Dit betekent dat de schuiframen objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en voldoen aan Nederlandse wetgeving. Binnen de Nederlandse wetgeving voldoet het daarbij aan het Bouwbesluit en Bouwstoffenbesluit.

Het beslag voldoet minimaal aan de SKG** norm en voldoet aan de eisen van het PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen). Ook beschikken de kunststof schuiframen over weerstandsklasse RC2 op het gebied van inbraakwerendheid.

Onderdorpel kunststof schuiframen Doorlopend profiel

De schuiframen van Aluplast worden voorzien van een doorlopend profiel. Het doorlopende profiel wordt uitgevoerd in dezelfde kleur als het kozijn zodat het mooi in elkaar overloopt.

Glas kunststof schuiframen OnbeglaasdR++ of HR+++

Bij het samenstellen van je kunststof schuifraam heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onbeglaasd, HR ++ of HR +++ glas. Standaard passen wij bij de schuiframen tweezijdig gelaagd glas toe, hierdoor wordt het glas bij elkaar gehouden wanneer het breekt.

Glaslatten worden altijd meegeleverd, ook wanneer je kiest voor onbeglaasd.

Folies Aluplast

De kozijnen en schuifpuien met het Aluplast Smart Slide profiel zijn beschikbaar in diverse kleuren met een houtnerf of glad folie.

Wanneer je kiest voor een houtnerffolie krijgen de kunststof kozijnen een echte houtlook.

Hang- en sluitwerk kunststof schuiframen Compleet geleverd in aluminium (F1)

Onze kunststof schuiframen worden standaard geleverd inclusief het benodigde hang- en sluitwerk. Het beslag wordt geleverd in de kleur aluminium (F1). Bij het samenstellen van je schuifraam heb je de mogelijkheid om te kiezen voor eenzijdige of tweezijdige bediening. Bij eenzijdige bediening is de buitenzijde voorzien van een kom en bij tweezijdige bediening zijn zowel de binnen- als buitenzijde voorzien van een hendel.

Ventilatierooster kunststof schuiframen Duco Flat 12 ZR

Onze kunststof schuiframen kunnen samengesteld worden inclusief een ventilatierooster. De ventilatieroosters zijn van het merk Duco, het type is het Duco Flat 12 ZR.

De ventilatieroosters beschikken over een zelfregelende klep, zijn insectenwerend en beschikbaar in verschillende kleuren. De kleurmogelijkheden zijn wit (RAL 9010), crème wit (RAL 9001) en blank geanodiseerd (F1).

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is het 2-delige kunststof schuifraam. Dit kozijn bestaat uit een vast deel en een schuivend deel, het openen en sluiten van het raam doe je eenvoudig met de gebruiksvriendelijke bedieningshendel. Dankzij het innovatieve systeem valt het schuivende deel in zijn geheel in het kader bij het sluiten van raam. Bij het openen haal je het raam gemakkelijk naar je toe en schuif je het opzij.

Doordat de schuiframen geen draaiende delen bevatten die naar binnen of buiten draaien is het een zeer ruimtebesparende oplossing en kun je daarnaast de ruimte ventileren. Stel jouw kunststof schuifraam naar eigen wens samen en bestel bij Toelevering Online!

Aluplast Smart Slide – profiel
Aluplast Smart Slide schuifraam en schuifpui

Selecteer in het menu een onderdeel van de kunststof hefschuifpui voor meer informatie over het toegepaste materiaal.

lees meer
GU934 beslag
Hang- en sluitwerk

Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Op onze hefschuifdeuren passen wij verdekt liggend beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt een hefschuifpui een optisch strak aanzicht. Op onze deuren passen wij SKG***-beslag toe, dit is een driepuntssluiting.

lees meer
Houten kozijn inclusief glas te bestellen
Glas

Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
2-delig schuifraam kunststof
€ 1.538,04
excl. BTW
11 juli
30 werkdagen