4-delige kunststof schuifpui

Dit is onze 4-delige kunststof schuifpui, deze onderhoudsvrije oplossing bestaat uit vier delen waarvan 2 vaste delen en 2 schuivende delen. De schuivende delen bedien je vanaf het midden en schuif je opzij bij het openen. Deze 4-delige schuifpui beschikt over een innovatief sluitingsmechanisme. Bij het sluiten van de pui valt de deur namelijk voor een gedeelte in het kader, tegelijkertijd kun je bij het openen het schuivende gedeelte gemakkelijk naar je toe halen en schuif je het opzij. Doordat het schuivende gedeelte in het kader valt worden verbeterde prestaties behaald op het gebied van isolatiewaarden en wind- en waterdichtheid. De 4-delige schuifpui is in grote afmetingen te bestellen en daarmee de perfecte oplossing als overgang van de woning naar de tuin. Je haalt namelijk veel licht naar binnen en tegelijkertijd neemt de schuifpui geen extra ruimte in beslag doordat er een geen draaiende delen zijn die naar binnen of buiten draaien. Je stelt jouw 4-delige schuifpui simpel samen bij Toelevering Online, sla vervolgens indien gewenst je kozijn op en bestel vandaag nog met supersnelle levertijden!

3.140,62 al vanaf excl BTW
3.800,15 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
3. Profiel
Verbindingen
Aluplast Smart Slide doorsnede profiel schuifpuien en schuiframen
Aluplast SmartSlide 30 werkdagen
Productinfo
€ 3527.55
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
4. Kleur
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Glad
Productinfo
 
Houtnerf
Productinfo
 
Kozijnkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
Deurkleur binnenzijde
Glad
Productinfo
 
5. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
3.140,62
Prijs incl. BTW
3.800,15

Lijst met specificaties

Profiel kunststof schuifpuien Aluplast Smart Slide

De 2-delige en 4-delige kunststof schuifpui wordt uitgevoerd in het Aluplast Smart Slide profiel. Het profiel heeft een afmeting van 66x140 mm.

Keurmerken kunststof schuifpuien KOMO, SKG, PKVW en RC2

Onze kunststof schuifpuien zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat de kunststof schuifpuien objectief zijn getest door onafhankelijke deskundigen en dat ze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Kwaliteitsbeheer gaat conform de internationale norm DIN EN ISO 9001. Er is een continue bewaking en optimalisering van de stabiliteit en effectiviteit van onze bedrijfsprocessen.

Wij leveren onze kunststof schuifpuien inclusief beslag wat voldoet aan minimaal de SKG** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). De kunststof schuifpuien zijn daarnaast inbraakwerend tot en met weerstandsklasse RC2.

Wij geven dan ook ruime garanties op onze kunststof schuifpuien en andere kunststof kozijnen.

Onderdorpel kunststof schuifpui Doorlopend profiel of aluminium onderdorpel

Afhankelijk van het gekozen profiel is er sprake van een doorlopend profiel of een aluminium onderdorpel bij de kunststof schuifpuien.

Wanneer sprake is van een doorlopend profiel loopt het kozijn door aan de onderzijde en is er sprake van een hogere opstap. Bij een aluminium onderdorpel is er sprake van een andere opstap. De hoogtes van de onderdorpel kun je vinden in detaillering op de productinformatiepagina van het kunststof profiel.

Daarnaast kun je op de productinformatiepagina per profiel vinden welk soort onderdorpel wordt toegepast.

Glas schuifpuien HR++ en HR+++ beglazing

Onze kunststof schuifpuien zijn te bestellen met HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas.

HR++ glas heeft een U-waarde van 1,1.
HR+++ glas heeft een U-waarde van 0,5.

Wij passen standaard veiligheidsglas toe voor onze kunststof schuifpuien van Gealan, Schüco en K-VISION, omdat er een kans bestaat op doorvallen. Vanuit wetgeving is het verplicht om in dit geval veiligheidsglas toe te passen, deze verplichtingen staan omschreven in de NEN 3569 en NEN 6702.

Afhankelijk van het type kozijn en jouw keuzes kun je ook kiezen voor roeden in het glas of mat glas.

Folies Aluplast

De kozijnen en schuifpuien met het Aluplast Smart Slide profiel zijn beschikbaar in diverse kleuren met een houtnerf of glad folie.

Wanneer je kiest voor een houtnerffolie krijgen de kunststof kozijnen een echte houtlook.

Hang- en sluitwerk kunststof schuifpui Compleet geleverd

Onze kunststof schuifpuien worden compleet geleverd inclusief het hang- en sluitwerk. Het hang- en sluitwerk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG-keurmerk. Het beslag wordt meegeleverd in de kleur aluminium F1. Het merk van het het beslag kan verschillen per kozijnprofiel, je kunt het terugvinden op de productinformatiepagina.

Ventilatierooster kunststof schuifpui Zelfregulerend

Je kunt onze kunststof schuifpuien samenstellen met ventilatierooster(s).

Bij kunststof schuifpuien met het Gealan S9000 profiel passen wij een ventilatierooster toe van Duco, namelijk de Duco Line ZR 10. Dit ventilatierooster heeft een maximale doorlaat van 10,7 dm3/s. Dit is een volledig vlak ventilatierooster dat voorzien is van een zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk.

Bij de kunststof schuifpuien met een Schüco profiel passen wij een Duco Flat ZR10 ventilatierooster toe. Het rooster is voorzien van een zelfregelende klep, die automatisch reageert op variërende druk. Het ventilatierooster heeft een doorlaat van maximaal 11,6 dm3/s. Het rooster heeft een glasaftrek van slechts 80 mm.

Bij de K-VISION PremiDoor schuifpui passen wij het Renson type THM90-EVO ventilatierooster toe. Dit is een thermisch onderbroken, compact, zelfregelend ventilatierooster.

Alle ventilatieroosters die wij toepassen zijn insectenwerend en thermisch onderbroken zodat er geen koude overdracht is.

Inbegrepen bij de levering
Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is onze 4-delige kunststof schuifpui, deze onderhoudsvrije oplossing bestaat uit vier delen waarvan 2 vaste delen en 2 schuivende delen. De schuivende delen bedien je vanaf het midden en schuif je opzij bij het openen. Deze 4-delige schuifpui beschikt over een innovatief sluitingsmechanisme. Bij het sluiten van de pui valt de deur namelijk voor een gedeelte in het kader, tegelijkertijd kun je bij het openen het schuivende gedeelte gemakkelijk naar je toe halen en schuif je het opzij. Doordat het schuivende gedeelte in het kader valt worden verbeterde prestaties behaald op het gebied van isolatiewaarden en wind- en waterdichtheid. De 4-delige schuifpui is in grote afmetingen te bestellen en daarmee de perfecte oplossing als overgang van de woning naar de tuin. Je haalt namelijk veel licht naar binnen en tegelijkertijd neemt de schuifpui geen extra ruimte in beslag doordat er een geen draaiende delen zijn die naar binnen of buiten draaien.

Je stelt jouw 4-delige schuifpui simpel samen bij Toelevering Online, sla vervolgens indien gewenst je kozijn op en bestel vandaag nog met supersnelle levertijden!

Aluplast Smart Slide – profiel
Aluplast Smart Slide schuifraam en schuifpui

Selecteer in het menu een onderdeel van de kunststof hefschuifpui voor meer informatie over het toegepaste materiaal.

lees meer
GU934 beslag
Hang- en sluitwerk

Al ons hang- en sluitwerk/beslag voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Op onze hefschuifdeuren passen wij verdekt liggend beslag toe. Door verdekt liggend beslag toe te passen krijgt een hefschuifpui een optisch strak aanzicht. Op onze deuren passen wij SKG***-beslag toe, dit is een driepuntssluiting.

lees meer
Houten kozijn inclusief glas te bestellen
Glas

Je kunt kiezen uit zes verschillende soorten glas: standaard HR++, triple HR +++, HR++ 1-zijdig gelaagd, HR+++ 1 zijdig gelaagd, HR++ 2-zijdig gelaagd en HR+++ 2 zijdig gelaagd. Het is daarnaast ook mogelijk om jouw kozijn onbeglaasd te laten leveren.

lees meer
4-delige schuifpui kunststof
€ 3.140,62
excl. BTW
25 juli
30 werkdagen