Alles over Gealan

Als het gaat om kunststof kozijnen zijn er veel verschillende mogelijkheden. We helpen je graag met het maken van een keuze! Bij Toelevering Online bieden we onder andere kunststof kozijnen van Gealan, K-VISION en Schüco. Ga jij binnenkort kozijnen plaatsen en ben je op zoek naar een kunststof kozijnprofiel? Wij vertellen in deze blog graag alles over de kunststof kozijnprofielen van Gealan. Bekijk meer over het Gealan S9000NL profiel en de Gealan S9000 schuifpui.

Goede isolatie

Gealan is een zeer geliefd kunststof profiel onder onze klanten en dat is niet zonder reden. De profielen hebben goede isolatiewaarden, namelijk: het S9000NL profiel heeft een Uf-waarde van 1.2 W/m2k en de S9000 schuifpui heeft een uf-waarde van 1.3 W/m2k. Daardoor is het profiel een goede toevoeging voor het verduurzamen van de woning. De profielen zijn beschikbaar met HR++ dubbel glas en HR+++ triple glas. Op onze pagina met productinformatie van Gealan lees je meer over isolatie en andere kenmerken van het profiel.

Een uniek profiel

Het verdiepte profiel is best uniek in de wereld. Alleen in Nederland en Denemarken zie je veelvuldig verdiepte profielen terug in het straatbeeld. Kunststof heeft door de jaren heen een grote opmars gemaakt en het kan hetzelfde gevoel als houten kozijnen evenaren. Door een houtnerf-look folie en een hvl-verbinding ontstaat er dezelfde uitstraling van de woning, maar heeft het profiel het gemak in onderhoud van een kunststof kozijn.

KOMO-gecertificeerd

Onze Gealan profielen zijn KOMO-gecertificeerd. Dat betekent dat deze voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Daarnaast hebben de profielen een goede garantie. Op de pagina over inmeten en plaatsen van kunststof, vind je alles wat je nodig hebt om jouw project tot een succes te maken.

Bereken eenvoudig de prijs

Tijdens het samenstellen van je kozijn in de configurator zie je direct de prijs. Zo kan je gelijk een mooie inschatting maken van de kosten van jouw project. Afhankelijk van de samenstelling van het kozijn zijn de profielen van Gealan al vanaf 10 werkdagen leverbaar.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×