Verschillende soorten folies bij kunststof kozijnen

Bij Toelevering Online zijn er verschillende soorten folies bij de kunststof kozijnen te verkrijgen. Wij hebben onder andere houtnerffolie, gladde folie, acrylfolie en metallic folie. Al onze kozijnprofielen zijn KOMO-gecertificeerd. Dit geldt ook voor de toegepaste folies en acrylcolor lagen. Lees hier meer over onze verschillende soorten folies!

De basiskleur

Het basisprofiel van onze kozijnen bevat de kleur glad crème. Dit geldt voor zowel de binnen, als de buitenkleur. Wil je een andere kleur voor de buitenzijde van het kozijn? Dat kan! Bij Toelevering Online zijn onze kunststof kozijnen leverbaar in verschillende kleuren. Bij onze K-vision kozijnen kun je kiezen voor kozijnen met houtnerffolie of gladde folie. Bij onze Gealan kozijnen is kun je daarnaast ook nog kiezen uit een acrylfolie. Ga je voor een Schüco schuifpui? Dan kun je naast het houtnerffolie en gladde folie kiezen voor een metallic folie.

Houtnerffolie

Wanneer je kiest voor een kunststof kozijn met houtnerffolie wordt er over het kozijn een stugge, sterke folie met houtnerfstructuur aangebracht. Het voordeel van een kunststof kozijn met houtnerffolie aan de buitenkant is dat het onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast heeft het een mooie houten uitstraling waardoor het kunststof kozijn nauwelijks te onderscheiden is van een houten kozijn. De folie met houtnerf is in diverse kleuren verkrijgbaar. Tip: kies ook voor een HVL-verbinding. Door de HVL verbinding lijkt het kunststof kozijn meer op een houten kozijn en in combinatie met een houtnerf folie krijg je houtlook kunststof kozijnen.

Gladde folie

Bij Toelevering Online kun je ook kiezen voor een gladde folie, die een strakke look geeft aan het kunststof kozijn. De kozijnen kunnen zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde worden voorzien van gladde folie. Wij hebben een ruim aanbod gladde folie kleuren. Hierbij kun je denken aan wit, créme wit, zwart grijs, antraciet grijs, signaal grijs en zwart bruin.

Acrylfolie

Bij onze Gealan kozijnen kun je naast de twee bovenstaande opties ook kiezen voor een acrylfolie. De kozijnen met een acrylfolie worden aan de binnenzijde standaard voorzien van een witte kleur. De buitenzijde van de kozijnen kunnen worden voorzien van verschillende acrylkleuren. De voornaamste voordelen? Acrylfolie is krasvast, het bladdert niet af, is kleurecht, weersbestendig en eenvoudig te onderhouden. Bij Toelevering Online zijn de volgende kleuren beschikbaar:

Kleur buitenzijde kozijn:

  • Acryl – Parelwit (RAL 1013)
  • Acryl – Agaat grijs (RAL 7038)
  • Acryl – Antraciet grijs (RAL 7016)
  • Acryl – Venster grijs (RAL 7040)
  • Acryl – Diep zwart (RAL 9005)

Kleur buitenzijde raam/deur:

  • Acryl – Parelwit (RAL 1013)
  • Acryl – Agaat grijs (RAL 7038)
  • Acryl – Antraciet grijs (RAL 7016)
  • Acryl – Venster grijs (RAL 7040)
  • Acryl – Diep zwart (RAL 9005)

Metallic folie

Voor onze Schüco LivingSlide schuifpuien kun je onder andere kiezen voor metallic folie in verschillende kleuren. De kleuren waar je uit kunt kiezen zijn zwart, donkergrijs, aluminium grijs, zilver, wit-goud en brons.

Vragen over kunststof kozijnen?

Heb je vragen over de diverse kleuren van onze folies, wat deze folies voor uitstraling hebben of welke folies bij welke soorten kozijnen kunnen worden toegepast? Neem dan gerust contact met ons op! Onze klantenservice helpt je graag.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×