HVL-verbinding

Vanaf nu is het ook mogelijk om bij onze K-VISION kozijnen een rechte hoekverbindingen toe te passen, eerder was dit al mogelijk bij het profielsysteem van Gealan. Door op deze manier het kozijn uit te voeren krijg je de zogenoemde houtverbinding look. Deze houtverbinding look wordt afgekort met de term HVL-verbinding. Aan de buitenzijde wordt een rechte verbinding gemaakt, zodat jouw kunststof kozijn de uitstraling krijgt van een houten kozijn. Handig, als je niet van schilderen houdt maar wel van houten kozijnen.

Uitstraling HVL-verbinding

Aan de buitenzijde van het kozijn wordt in het profiel een rechte verbinding gemaakt. De verbinding van het kunststof kozijn lijkt hierdoor op de verbinding van een houten kozijn. De kozijnen met een enkele HVL-verbinding hebben de voordelen van kunststof en aan de buitenzijde het uiterlijk van een houten kozijn. Onze maatwerk kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee. Voor het onderhoud is enkel een sopje met huishoudelijk schoonmaakmiddel nodig.

Eigenschappen kunststof kozijnen

Bij Toelevering Online kun je diverse soorten materialen en andere eigenschappen kiezen om je eigen maatwerk kozijn te configureren. Via de online configurator bepaal je de uitstraling van het kunststof kozijn. Je kunt kiezen voor een gladde uitstraling doormiddel van een gladde folie of acryl afwerking. Maar heb je de keuze gemaakt voor een HVL-verbinding, dan is de juiste keuze natuurlijk een houtnerffolie, waarmee je een echt houten kozijn creëert. De HVL verbinding is toe te passen bij Gealan, K-VISION Trend en K-VISION Classic profielsysteem.

In onze online configurator heb je de mogelijkheid om je eigen unieke kunststof maatwerk kozijn te creëren. Zo is er ook de keuze in diverse glassoorten, tegenwoordig leveren wij bij Toelevering Online ook triple beglazing.

Samenstelling HVL-verbinding

Onze kozijnprofielen zijn KOMO-gecertificeerd. Dit betekent dat onze kozijnprofielen voldoen aan de Nederlandse regelgeving, zoals bijvoorbeeld het Bouwbesluit en het Bouwstoffenbesluit. Lees hier meer over de toegepaste materialen van onze maatwerk kunststof kozijnen.

Standaard kunststof verbinding

Hieronder zie je een standaard kunststof verbinding. De hoeken worden aan elkaar verbonden door een hoek van 45 graden. Deze hoek wordt standaard uitgevoerd bij kunststof en aluminium kozijnen.

“Mijn achtergrond ligt bij houten kozijnen. Toen de kunststof kozijnen kwamen, was het nog een vrij ‘Duits’ product. In de loop der jaren is het product geëvalueerd naar een Nederlands product, maar ik bleef me storen aan de hoekverbinding bij kunststof kozijnen, in vergelijking tot houten kozijnen. Daar kwam het idee uit voort om de HVL-verbinding te ontwikkelen, met een horizontale lijn."

Willem Olthof

Meer informatie over onze HVL-verbinding kozijnen?

Heb je een vraag over het bestellen van kunststof kozijnen met houtlook verbinding of wil je meer informatie over het product? Laat het ons gerust weten! Het team van de klantenservice is op werkdagen en zelfs op zaterdag te bereiken via de telefoon, chat, WhatsApp en mail. Zij staan voor je klaar met hulp en advies.

Wil jij ook kozijnen met een HVL-verbinding? Stel je kozijn nu samen in de configurator! Als je klaar bent met configureren, kunnen de kozijnen al vanaf 5 werkdagen geleverd worden. Toelevering Online levert door heel Nederland op de gewenste locatie. De provincies Groningen, Noord-Holland, Gelderland, Zeeland, Overijssel en Flevoland.

Neem contact op

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×