Dit was er nieuw in 2023

2023 was een mooi jaar! We hebben niet stilgezeten en ons assortiment gedurende deze periode flink uitgebreid. Waarom? Om ervoor te zorgen dat onze klanten exact de producten kunnen bestellen die ze nodig hebben. We zijn trots op al deze toevoegingen, daarom zetten we ze nog één keer op een rij!

Nieuwe producten

Er zijn een hoop producten bijgekomen in 2023. Naast het uitbreiden van onze bestaande categorieën, hebben we ook nieuwe productlijnen ontwikkeld en toegevoegd. Heb jij bijvoorbeeld al kennis gemaakt met de categorieën: losse ramen & deuren, kunststof schuiframen & schuifpuien, houten binnendeuren, luxe aluminium voordeuren en aluminium hefschuifpuien?

Nieuwe merken

Naast de uitbreidingen van ons productaanbod, hebben wij ons in 2023 ook gericht op het aanbieden van goede merken. Zo proberen wij jou de beste kwaliteit aan te bieden. Nieuwkomers in 2023 zijn:

Aluprof

Het kwalitatief hoogstaande merk Aluprof is een mooie toevoeging met maar liefst drie nieuwe aluminium profielen, namelijk: MB-79N, MB-86 en MB-59HS. Zo hebben we naast het bestaande aanbod Reynaersproducten ook raam- en deurkozijnen, hefschuifpuien en harmonicadeuren van Aluprof bij Toelevering Online!

Aluplast

We hebben het kunststof assortiment verbreed met een innovatief schuifraam- en schuifpui systeem van Aluplast, namelijk: het Aluplast Smart Slide profiel! Deze producten bieden we aan in een 2-delige en 4-delige uitvoering en is geschikt voor zowel schuiframen als schuifpuien. Het systeem beschikt over een innovatief sluitingsmechanisme en behaalt uitstekende prestaties op het gebied van duurzaamheid!

Skantrae

De komst van houten binnendeurkozijnsets ging gepaard met een nieuw merk; Skantrae! Een gerenommeerd merk op het gebied van deuren in diverse soorten en maten. Op dit moment bieden we houten deurkozijnsets aan in ons assortiment. De komende tijd blijven we nieuwe mogelijkheden onderzoeken om ons aanbod verder te kunnen verreiken!

Ontdek Aluprof Bekijk Skantrae

Doorontwikkeling bestaande producten

Aluminium harmonicadeuren

Sinds 2022 hebben we aluminium harmonicadeuren van Aluprof in het assortiment. Deze harmonicadeuren waren destijds enkel beschikbaar in een buitendraaiende uitvoering met een vaste loopdeur. Dit jaar hebben we het aanbod kunnen aanscherpen. Zo is het nu mogelijk om zowel te kiezen voor een binnen- of buitendraaiende harmonicadeur en kan je kiezen tussen een vaste- of meevouwende loopdeur. Zo stel je precies de harmonicadeur samen zoals jij wilt.

Harmonicadeuren Aluprof

Binnendeuren

Nieuw bij Toelevering Online zijn houten binnendeuren. Besloten is om hierbij de kwalitatieve producten van Skantrae aan te bieden. Dit zijn volledige deurkozijnsets met als eigenschap dat deze zeer eenvoudig worden gemonteerd. Naast de ‘standaard’ binnendeur bieden wij nu ook de varianten Skantrae brandwerend én geluidswerend aan. Daarmee is het nu ook mogelijk om brandwerende en geluidswerende deuren te bestellen, wat een toevoeging is op ons bestaande assortiment.

Productopties

Tot slot zijn er een aantal nieuwe configuratieopties bij het samenstellen van jouw kozijnen. Deze hebben we toegevoegd op basis van jullie wensen voor onder andere kleuren van het beslag, typen hang- en sluitwerk & meer. Bekijk hieronder de opties die het afgelopen jaar zijn toegevoegd aan het assortiment!

  • Zwarte krukken bij houten en kunststof kozijnen.
  • Brievenbus bij kunststof voordeuren.
  • Zwarte & aluminiumkleurige brievenbussen bij houten voordeuren.
  • Bij het samenstellen van onbeglaasde houten kozijnen bestaat nu de optie om deze geschikt te krijgen voor triple glas.
  • Nieuwe kleuren toegevoegd voor Aluprof; RAL 7016 (antraciet) & RAL 7021 (zwartgrijs).
  • Stanggrepen bij houten voordeuren.

Wat mis jij nog?

Hoppa! Zoals je ziet hebben we in 2023 niet stilgezeten én dat zijn we in 2024 ook niet van plan. Daarom zijn wij benieuwd naar wat jij graag volgend jaar terug ziet komen in het assortiment van Toelevering Online. Als jij ons dat laat weten, gaan wij ons best doen om dit te regelen.

Welk product zie jij het liefst bij Toelevering Online?(Vereist)

Ben je een zakelijke of particulier klant?(Vereist)
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×