Houten tuindeuren binnendraaiend (stolpdeuren)

Dit zijn de binnendraaiende houten tuindeuren met kozijn van Toelevering Online. Waar normaal tuindeuren naar buiten openen, draaien deze houten tuindeuren naar binnen. Op zoek naar buitendraaiend? Bekijk dan al onze houten tuindeuren! De tuindeuren zorgen voor de verbinding tussen de tuin en woonkamer en/of keuken. Deze dubbele terrasdeuren worden afgemonteerd en afgehangen geleverd in een houten kozijn. Het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en minimaal SKG**. Meer weten over het beslag of de kozijnsystemen? Raadpleeg onze productinformatie. Extra informatie en mogelijkheden over het product kun je vinden in de lijst met specificaties op deze pagina. Geef de maatvoering door, selecteer de eigenschappen, bepaal eventuele opties en bestel vandaag nog jouw houten tuindeuren bij Toelevering Online!

1.627,86 al vanaf excl BTW
1.969,71 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Vlakvulling
Blank geanodiseerd (F1)
Blank geanodiseerd (F1)
 
Wit (RAL 9010)
Wit
(RAL 9010)
 
Crème wit (RAL 9001)
Crème wit
(RAL 9001)
 
Zwart (RAL 9005)
Zwart
(RAL 9005)
 
3. Eigenschappen
Kalksponning (standaard tip)
Renovatiesponning (renovatie tip)
Geen sponning
Spouwlat (nieuwbouw tip)
4. Profiel
mahonie
Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1627.86
Red Grandis 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 1726.66
Finti verdiept 67×114 mm 7 werkdagen
Productinfo
€ 1941.92
mahonie
Accoya verdiept 67×114 mm 5 werkdagen
Productinfo
€ 2042.99
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
5. Kleur
Voorlak
 
Aflak
 
Voorlak
 
Aflak
 
6. Glas
Kies een soort glas
Onbeglaasd
Onbeglaasd
 
Glas
Glas
 
Zonwerend glas
Zonwerend glas
 
Wienersprossen met plakroeden
Wienersprossen met plakroeden
 
Roeden in het glas
Roeden in het glas
 
Mat glas
Mat glas
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
1.627,86
Prijs incl. BTW
1.969,71

Lijst met specificaties

Hout Hardhout of naaldhout

Wij bieden keuze uit verschillende soorten hout voor jouw houten kozijnen.

- Onze verdiepte Mahonie/Meranti kozijnen worden vervaardigd uit geoptimaliseerd Mahonie/Meranti hardhout.
- Onze verdiepte Finti kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam Finti naaldhout.
- Onze verdiepte Accoya kozijnen worden vervaardigd uit duurzaam zachthout wat een acetylatieproces ondergaat.

Zowel het Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnprofiel hebben een kozijnafmeting van 67 x 114 mm waarbij tussenstijlen en dorpels 90 x 114 mm zijn. Voor onze houten schuifpuien gebruiken zwaarder kozijnhout met een afmeting van 67 x 138 mm.

Verf Voorlak of aflak

Onze Mahonie/Meranti hardhouten kozijnen zijn te bestellen in voorlak en aflak. Kies je voor voorlak dan brengen wij twee verflagen aan met een laagdikte van 120 mu. Na plaatsing moet het kozijn binnen 18 maanden afgelakt worden voor behoud van garantie.

De Finti en Accoya kozijnen leveren wij standaard in de aflak en zijn direct klaar voor plaatsing. De beschikbare kleuren verschillen per profiel.

Onderhoudsadvies
Voor Mahonie hardhouten kozijnen is het onderhoudsadvies om het kozijn om de 6 jaar opnieuw te schilderen.

Voor Finti kozijnen en Accoya is het onderhoudsadvies om de kozijnen om de 12 a 15 jaar opnieuw te schilderen.

Glas houten kozijnen HR++ beglazing, HR+++ beglazing

Onze houten kozijnen zijn te bestellen met glas of zonder glas (onbeglaasd). Wij leveren altijd inclusief glaslatten. Onze glaslatten (opdeklatten) hebben afhankelijk van de gekozen glassoort een andere afmeting. Bij tweezijdig gelaagd glas (advies bij een deur) is de glaslat 34 x 19 mm. Je hebt hierbij de keuze om het glas los/vast in de sponning of afgekit te bestellen.

Onze Mahonie/Meranti, Finti en Accoya kozijnen zijn te bestellen met:

- HR++ (dubbel glas) beglazing met een U-waarde van 1.1
- HR+++ (triple glas) met een U-waarde van 0.6.

Afhankelijk van jouw keuzes kun je ook kiezen voor mat glas, roeden op het glas (Wiener Sprossen) of voor roeden in het glas. We bieden ook de mogelijkheid voor veiligheidsbeglazing.

Beslag houten tuindeur Compleet geleverd

Onze houten tuindeuren worden altijd compleet geleverd inclusief beslag. Het meegeleverde beslag heeft standaard de kleur aluminium F1. De specificaties van het beslag zijn afhankelijk van het geselecteerde profiel, je kunt dit vinden op de productinformatiepagina.

Deurgarnituur houten deuren Voslux deurgarnituur

Wij leveren onze houten deuren (tuindeuren, buitendeuren, deurkozijnen) inclusief deurgarnituur met kerntrekbeveiliging, inclusief cilinder. Wij passen geveerd Voslux deurganituur toe op zowel het Finti als Mahonie profiel.

Ventilatieroosters houten kozijnen Zelfregulerend

Je kunt ervoor kiezen om de houten kozijnen samen te stellen met zelfregulerende ventilatieroosters. Deze ventilatieroosters zijn thermisch onderbroken, insectenwerend en reageren automatisch op variërende druk. Het rooster wordt op het glas geplaatst.

Standaard is het ventilatierooster blank geanodiseerd (F1) maar je hebt ook de mogelijkheid om andere kleuren (wit en crème wit) te bestellen.

Onderdorpel houten deurkozijn Kunststof of houten onderdorpel

Al onze houten deurkozijnen (voordeuren, tuindeuren, buitendeuren) met het Mahonie, Finti en Accoya profiel zijn standaard voorzien van een kunststof DTS onderdorpel die het kozijn beschermd en bestand is tegen invloeden van buitenaf.

We bieden bij de houten deurkozijnen (met uitzondering van de voordeuren) ook de mogelijkheid voor een houten onderdorpel. Wanneer het kozijn op het peil wordt geplaatst adviseren wij een kunststof of aluminium onderdorpel.

Keurmerken houten kozijnen PKVW en SKG

Al onze houten ramen en deuren worden compleet geleverd inclusief beslag. Al het beslag wat wij toepassen is minimaal SKG** gecertificeerd en voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Inbegrepen bij de levering
Per bok voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Accessoires Doosje met accessoires

Afhankelijk van je product ontvang je de accessoires, zoals raamkruk(ken), deurgarnituur, cilinder(s) inclusief bijbehorende schroeven. Let op, schroeven en ander montage materiaal voor de kozijnen wordt niet meegeleverd.

Productinformatie

Dit zijn de binnendraaiende houten tuindeuren met kozijn van Toelevering Online. Waar normaal tuindeuren naar buiten openen, draaien deze houten tuindeuren naar binnen. Op zoek naar buitendraaiend? Bekijk dan al onze houten tuindeuren!

De tuindeuren zorgen voor de verbinding tussen de tuin en woonkamer en/of keuken. Deze dubbele terrasdeuren worden afgemonteerd en afgehangen geleverd in een houten kozijn. De houten tuindeuren zijn leverbaar in twee mogelijke kozijnsystemen. Zo kan het kozijn worden uitgevoerd in Mahonie hardhouten profielsysteem met een afmeting van 67 x 114 mm of in een verdiept Finti profielsysteem met een afmeting van 67 x 114 mm. Tussen de houten tuindeuren zit geen tussenstijl. Daarom spreken wij ook wel van stolpdeuren. De houten tuindeuren worden geleverd inclusief beslag en garnituur. De houten tuindeuren worden voorzien van een een driepuntssluiting inclusief cilinder met kerntrekbeveiliging en deurgarnituur. Het beslag voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en minimaal SKG**. Meer weten over het beslag of de kozijnsystemen? Raadpleeg onze productinformatie.

Afhankelijk van het systeem wordt het houten kozijn en de tuindeuren in de voorlak of in de aflak geleverd. Meer weten over de behandeling van het hout? Bekijk dan de productinformatie. De loopdeur kan geopend worden door middel van een kruk-kruk bediening en de vaste deur kan geopend worden door middel van een geïntegreerde espagnolet.

Inclusief glas te bestellen

Wil je de houten tuindeuren bestellen inclusief beglazing? Dat kan! Toelevering Online biedt hiervoor diverse mogelijkheden: Triple glas (HR+++), dubbel glas (HR++), mat glas of glas met roeden. Wij bieden hierin ook de mogelijkheid om gelaagd glas te bestellen (veiligheidsglas).

De kozijnen van Toelevering Online worden altijd vanuit binnen beglaasd, dit geeft optisch een strakker aanzicht en verhoogd de inbraakwerendheid. De houten tuindeuren kunnen geleverd worden met een houten onderdorpel of een DTS onderdorpel. Het advies is om deze onderhoudsvrije onderdorpel toe te passen wanneer het houten kozijn op het peil wordt geplaatst en direct in aanraking komt met de bodem. Deze massieve kunststof dorpel voorkomt houtrot. Wij maken alle kozijnen en tuindeuren op maat dus jij kan zelf de maatvoering doorgeven en wij maken het voor je op maat.

Geef de maatvoering door, selecteer de eigenschappen, bepaal eventuele opties en bestel vandaag nog jouw houten tuindeuren bij Toelevering Online!

Productspecificaties

Houten deuren binnendraaiend (stolp)
€ 1.627,86
excl. BTW
29 april
5 werkdagen