Houten binnendeurkozijn - Stomp (deurmaat 830 x 2315 mm)

Dit is ons hardhouten binnendeurkozijn voor een stompe binnendeur van 83 cm breed en 2315 mm hoog. Het kozijn is vervaardigd uit meranti hardhout en je hebt keuze uit FSC-hout en niet-FSC hout. Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm. Dit houten binnendeurkozijn is geschikt voor stompe binnendeuren en heeft een deursponning van 17 x 45 mm. Je plaats eenvoudig een stompe binnendeur van 830 x 2315 mm in het kozijn. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter.Het binnendeurkozijn wordt gemonteerd geleverd. Jij hoeft enkel nog het kozijn te plaatsen waardoor jij snel verder kan met jouw klus.  Om te zorgen dat het kozijn zijn vorm behoudt tijdens het transport, plaatsen wij een stellat. In de voorlak en met tochtbanden Dit hardhouten binnendeurkozijn voor een stompe binnendeur van 83 cm breed en 2315 mm hoog wordt geleverd in de voorlak waarbij je keuze hebt uit diverse kleuren. Bij het samenstellen van het binnendeurkozijn kun je ervoor kiezen om het kozijn te voorzien van tochtbanden. Wij plaatsen dan tochtbanden in de deursponning van het kozijn. Hiermee voorkom je dat het tocht langs de binnendeur en het voorkomt dat de deur klappert in het kozijn. Zonder tochtbanden bestellen? Geen probleem, we bieden ook de mogelijkheid om zonder tochtbanden te bestellen. Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie De houten binnendeurkozijnen van Toelevering Online zijn standaard voorzien van een kalksponning van 5 mm diep en 46 mm breed. Met een kalksponning heb je een mooie aanslag rondom het hele kozijn. Een kalksponning is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Het is per situatie afhankelijk wat voor jou de beste manier is om het kozijn te plaatsen.Bereken jouw prijs en bestel vandaag nog jouw houten binnendeurkozijn voor stompe deuren bij Toelevering Online!

165,21 al vanaf excl BTW
199,90 al vanaf incl BTW
Jouw eigen kozijn
1. Buitenwerkse kozijnmaat
2. Profiel
Verbindingen
houten binnendeurkozijn meranti
Meranti binnenkozijn 67x114mm 7 werkdagen
Productinfo
€ 165.21
Let op: De onderstaande profielen zijn niet beschikbaar in verband met de opgegeven gegevens.
Let op: dit kozijn is maar in 1 profiel verkrijgbaar.
3. Kleur
Voorlak
 
Jouw kozijn
Totaalprijs
165,21
Prijs incl. BTW
199,90
-

Lijst met specificaties

Hout binnendeurkozijnen Meranti hardhout

Onze houten binnendeurkozijnen worden vervaardigd uit Meranti hardhout. Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm.

Bij onze meranti hardhouten binnendeurkozijnen bieden wij je de keuze uit FSC-hout en niet FSC hout. Het FSC-hout heeft een kleine meerprijs.

Behandeling hout binnendeurkozijnen Voorlak

Onze houten binnendeurkozijnen worden standaard geleverd in de voorlak. Het kozijn dient enkel nog afgelakt te worden.

Je hebt keuze uit diverse kleuren voorlak.

Sponning binnendeurkozijnen Kalksponning

Onze houten binnendeurkozijnen zijn standaard voorzien van een kalksponning. Een kalksponning is zowel geschikt voor nieuwbouw en renovatie.

Stellat Stellat voor transport

De hardhouten binnendeurkozijnen worden geleverd met een stellat onder het kozijn. Deze stellat zorgt dat het kozijn zijn vorm behoudt tijdens het transport.

Stomp of opdek Voor stompe deuren en opdekdeuren

Onze houten binnendeurkozijnen zijn te verkrijgen in verschillende maatvoeringen voor zowel stompe deuren als opdekdeuren. Wij geven de deurmaten weer bij de producten. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter.

De deursponning voor een stompe deur is 17 x 45 mm en voor een opdekdeur is de deursponning 17 x 25 mm.

Inbegrepen bij de levering
Per bok of per koerier voor een veilig transport

Kozijnen tot een maatvoering van 1000 x 2000 mm tot een maximum van 2 kozijnen worden vervoerd per koerier en worden individueel verpakt.

Alle andere kozijnen van Toelevering Online worden verpakt op een bok. Dit is een frame waarop de kozijnen veilig vervoerd kunnen worden en het beschermt de kozijnen tijdens het transport. We hanteren 4 typen bokken, die elk geschikt zijn voor verschillende afmetingen van kozijnen. Al onze kozijnen worden op één van deze bokken vervoerd. Welke bok het meest voordelig is voor het vervoeren van jouw kozijnen, wordt automatisch voor jou bepaald bij het bestelproces.

Meer informatie over transport? Klik hier voor meer informatie.

Productomschrijving

Dit is ons hardhouten binnendeurkozijn voor een stompe binnendeur van 83 cm breed en 2315 mm hoog. Het kozijn is vervaardigd uit meranti hardhout en je hebt keuze uit FSC-hout en niet-FSC hout. Het kozijnhout heeft een afmeting van 67 x 114 mm. Dit houten binnendeurkozijn is geschikt voor stompe binnendeuren en heeft een deursponning van 17 x 45 mm. Je plaats eenvoudig een stompe binnendeur van 830 x 2315 mm in het kozijn. Let op: de buitenwerkse maten zijn groter.

Het binnendeurkozijn wordt gemonteerd geleverd. Jij hoeft enkel nog het kozijn te plaatsen waardoor jij snel verder kan met jouw klus.  Om te zorgen dat het kozijn zijn vorm behoudt tijdens het transport, plaatsen wij een stellat.

In de voorlak en met tochtbanden

Dit hardhouten binnendeurkozijn voor een stompe binnendeur van 83 cm breed en 2315 mm hoog wordt geleverd in de voorlak waarbij je keuze hebt uit diverse kleuren. Bij het samenstellen van het binnendeurkozijn kun je ervoor kiezen om het kozijn te voorzien van tochtbanden. Wij plaatsen dan tochtbanden in de deursponning van het kozijn. Hiermee voorkom je dat het tocht langs de binnendeur en het voorkomt dat de deur klappert in het kozijn. Zonder tochtbanden bestellen? Geen probleem, we bieden ook de mogelijkheid om zonder tochtbanden te bestellen.

Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie

De houten binnendeurkozijnen van Toelevering Online zijn standaard voorzien van een kalksponning van 5 mm diep en 46 mm breed. Met een kalksponning heb je een mooie aanslag rondom het hele kozijn. Een kalksponning is zowel geschikt voor nieuwbouw als renovatie. Het is per situatie afhankelijk wat voor jou de beste manier is om het kozijn te plaatsen.

Bereken jouw prijs en bestel vandaag nog jouw houten binnendeurkozijn voor stompe deuren bij Toelevering Online!

houten binnendeurkozijn meranti
€ 165,21
excl. BTW
26 mei
7 werkdagen