Balkondeuren

Toelevering Online
12 april 2022

Zijn je balkondeuren aan vervanging toe of wil je balkondeuren toevoegen aan je nieuwbouwproject? Dan heeft Toelevering Online een ruime selectie aan balkondeuren in hout en kunststof. Je kiest zelf de samenstelling van de deuren. Je kunt kiezen uit een enkele balkondeur, een dubbele balkondeur of een draaikiepdeur. Alle balkondeuren in ons aanbod zijn binnendraaiend. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Verschillende soorten balkondeuren

We hebben veel verschillende binnendraaiende deuren toegevoegd aan het aanbod. Wil je graag een deur die naar buiten draait? Neem dan een kijkje bij onze tuindeuren. Heb je een ruime sparring? Dan is het misschien een mooie optie om een schuifpui of zelfs een harmonicadeur te plaatsen!

Balkondeuren geschikt voor klein balkon

Heb je een klein balkon en is er niet al te veel ruimte? Dan is het over het algemeen niet praktisch als je de balkondeuren naar buiten laat openen. De deur zelf neemt ruimte in beslag waardoor je minder ruimte over hebt op het balkon zelf. Dit gaat echter wel ten koste van een deel binnenruimte, omdat de deur dan naar binnen draait. Als je de balkondeuren veel gebruikt voor ventilatie dan zijn draaikiepdeuren ideaal omdat je deze kan kiepen voor ventilatie of helemaal open kan zetten tijdens een warme zomer. Naar binnen draaiende tuindeuren kunnen ook een uitkomst bieden.

Verschillende materialen balkondeuren

Wanneer jouw balkondeur aan vervanging toe is, heb je de vrijheid om te kiezen uit verschillende materialen voor een nieuwe balkondeur. Zo heb je bij Toelevering Online de keuze uit verschillende tuindeuren die uitermate geschikt zijn als balkondeuren, namelijk. Ontek onze houten tuindeuren, kunststof tuindeuren en aluminium tuindeuren en diverse kozijnprofielen. Kies het kozijn dat het beste past bij jouw klus en bereken direct de prijs!

Houten balkondeur

Ga je voor een houten balkondeur, dan zit je altijd goed met het Mahonie/Meranti kozijnprofiel. Deze hardhouten profielen zijn goed te behandelen en onderhouden en zorgen dat jij jarenlang kunt genieten van jouw houten balkondeur.

Kunststof balkondeur

Valt jouw oog toch meer op een kunststof balkondeur, dan kies je met K-VISION Trend of Gealan S9000 NL voor een onderhoudsarme oplossing voor jouw balkondeur die jaren meegaat.

Aluminium balkondeur

Als laatste bieden wij aluminium balkondeuren voor jouw woning. Ook staan deze kozijnen bekend om de onderhoudsvrije eigenschap en inbraakwerendheid. Bestel gemakkelijk jouw aluminium balkondeur samen.

Balkondeur vervangen

Is jouw balkondeur aan vervanging toe, dan kun je ervoor kiezen om zelf te doen. Bij het vervangen van een balkondeur moet je rekening houden met verschillende belangrijke zaken. Wil je stap voor stap weten hoe je dit kunt doen, lees dan ons stappenplan kozijnen vervangen.

Tuindeuren Dubbele tuindeuren zijn uitermate geschikt als openslaande balkondeuren

Balkondeuren voor een Frans balkon

Een Frans balkon is een zeer ondiep balkon met vaak een smalle richel en hekwerk of balustrade.  De naar binnen draaiende deuren zijn dan de meest praktische oplossing.

Balkondeuren prijzen

Om een indicatie te geven over de prijzen van de verschillende type balkondeuren, hebben we een aantal mogelijkheden inclusief de prijzen op een rijtje gezet. Er zijn twee tabellen, de ene voor hout en de andere vind je informatie over de kunststof deuren.

Type houten balkondeur Afmetingen in mm (b x h) Soort glas Soort profiel Prijsverhouding
Balkondeur binnendraaiend 900 x 2100 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 €€
Dubbele balkondeuren binnendraaiend 1200 x 2200 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€€€
Balkondeur met zijlicht links/rechts binnendraaiend 1200 x 2100 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€€
Balkondeur met bovenlicht binnendraaiend 900 x 2900 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€€
Balkondeur met zijlichten binnendraaiend 2000 x 2100 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€€€
Dubbele balkondeuren met zijlicht links/rechts binnendraaiend 1500 x 2200 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€€€
Dubbele balkondeuren met zijlichten binnendraaiend 3500 x 2200 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€€€€
Dubbele balkondeuren met bovenlicht binnendraaiend 1200 x 2900 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€€€
Draai-kiepdeur binnendraaiend 900 x 2100 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€
Draai-kiepdeur met zijlicht links/rechts binnendraaiend 1200 x 2100 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€
Draai-kiepdeur (stolp) binnendraaiend 1600 x 2100 mm HR++ 2-zijdig gelaagd Mahonie/Meranti verdiept 67×114 mm €€€€

 

Type kunststof balkondeur Afmetingen in mm (b x h) Soort glas Soort profiel Prijsverhouding
Balkondeur binnendraaiend 800 x 2000 mm HR++ 2-zijdig gelaagd K-VISION Trend €€€
Dubbele balkondeuren binnendraaiend 1400 x 2000 mm HR++ 2-zijdig gelaagd K-VISION Trend €€€€
Draai-kiepdeur 1 vak 700 x 2100 mm Standaard HR++ Gealan S9000 NL
Balkondeur met zijlicht links/rechts binnendraaiend 1100 x 2000 mm HR++ 2-zijdig gelaagd K-VISION Trend €€€€
Balkondeur met bovenlicht binnendraaiend 800 x 2900 mm HR++ 2-zijdig gelaagd K-VISION Trend €€€€
Dubbele balkondeuren met zijlicht links/rechts binnendraaiend 1700 x 2000 mm HR++ 2-zijdig gelaagd K-VISION Trend €€€€€
Dubbele balkondeuren met zijlichten binnendraaiend 2000 x 2000 mm HR++ 2-zijdig gelaagd K-VISION Trend €€€€€
Dubbele balkondeuren met bovenlicht binnendraaiend 1400 x 2900 mm HR++ 2-zijdig gelaagd K-VISION Trend €€€€€
Draai-kiepdeur (links/rechts) en vast glas 1000 x 2100 mm Standaard HR++ K-VISION Trend €€

*Prijzen per april 2022

Stel je kunststof balkondeur op maat samen

De balkondeuren bij Toelevering Online zijn op maat te bestellen. Je hebt de keuze uit hout of kunststof kozijnen. Bij kunststof is het voordeel dat het weinig tot geen onderhoud vereist. Een houten kozijn zorgt echter voor een sfeervolle uitstraling en is altijd overschilderbaar. Ben je er nog niet uit? In onze blog: kunststof of houten kozijnen kiezen? Lees je er alles over.

Op onze productpagina voor houten balkondeuren of kunststof balkondeuren kun je gemakkelijk een balkondeur samenstellen. Wil je de afmetingen van het kozijn specifieker afstellen dan is dat mogelijk in de configurator.

Meer informatie over balkondeuren

Kom je er even niet uit of heb je een vraag? Onze klantenservice helpt je graag!

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×