Losse ramen en deuren

Handig: Losse ramen en deuren van Toelevering Online

Toelevering Online
25 oktober 2023

Bij Toelevering Online begrijpen we dat renovatie en opknapprojecten soms eenvoudig en snel moeten verlopen. Soms is het gewoon niet nodig om het hele kozijn te vervangen, maar volstaat het om alleen een raam of deur te vernieuwen. Ontdek hoe het gebruik van losse ramen en deuren van Toelevering Online jouw renovatieproject makkelijker maakt.

Het gebruik van losse ramen

Stel je voor dat je bezig bent met een renovatie en je ontdekt dat bepaalde ramen echt aan vervanging toe zijn. Je checkt de kozijnen en deze blijken nog prima. In dat geval is het gebruik van losse ramen een slimme optie. Bij Toelevering Online kun je nu simpel en snel nieuwe ramen bestellen die je in jouw bestaande kozijnen hangt.

Onze losse ramen zijn beschikbaar in drie uitvoeringen, namelijk: draairamen, klepramen en inzetramen. De ramen worden gemaakt van Meranti hardhout en zijn zowel onbeglaasd als voorzien van HR++ glas leverbaar. De losse ramen zijn voorzien van aluminium f1 kleurig beslag en afhankelijk van jouw project; bepaal jij het aantal scharnieren en klinken. Het beste van alles is dat we deze ramen vanaf 6 werkdagen kunnen leveren, zo kan jij snel door met jouw project!

Het gebruik van losse deuren

Ook bij deuren komt het voor dat de kozijnen nog prima zijn. In dit geval kun je tijd en geld besparen door alleen de deur te vervangen. De losse deuren zijn gemaakt van meranti hardhout en op dit moment verkrijgbaar in de uitvoering: stapeldorpeldeur. Tijdens het samenstellen kan jij kiezen voor onbeglaasde deuren of voor deuren met hoogwaardig HR++ dubbelzijdig gelaagd glas. Onze deuren worden standaard geleverd met een 3-puntsluiting, 4 scharnieren en een sluitkom. Net als onze losse ramen kunnen we deze deuren al vanaf 6 werkdagen bij jou leveren.

Configureer zelf jouw losse raam of deur!

Op zoek naar een los raam of deur voor jouw project? Dan bestel jij deze simpel en snel bij Toelevering Online. Kies de uitvoering, voer de maten in en klik jouw voorkeuren aan. Dan zorgen wij ervoor dat jij jouw raam of deur zo snel mogelijk op de stoep staat! Heb jij vragen over het product of over het bestelproces? Onze klantenservice helpt jou graag verder!

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×