Foto: K-VISION Trend

K-VISION Trend kozijnen

Daan
19 oktober 2018

Bij Toelevering Online vind je kunststof kozijnen van verschillende kozijnenfabrikanten. In ons assortiment vind je kunststof kozijnen van onder andere K-VISION en Gealan. De K-VISION Trend is een profiel van K-VISION en wij vertellen je hier graag meer over! De kunststof kozijnen van K-VISION staan bekend om hun slanke uitstraling en dragen ook nog eens bij aan de toekomst: ze hebben een lange levensduur en zijn volledig recyclebaar.

Het kunststof kozijnen profiel : K-VISION Trend

K-VISION kozijnen hebben een uniek en verdiept systeem. De maatwerk kunststof kozijnen zijn door de strakke vormgeving en maatvoering nauwelijks van houten kozijnen te onderscheiden K-VISION kozijnen. Het K-VISION Trend profiel heeft net als andere kunststof kozijnen een lange levensduur, daarnaast is het K-VISION Trend profiel volledig recyclebaar.

Volledig nieuw en uniek slank systeem

De kunststof kozijnen van K-VISION staan bekend om hun slanke uitstraling, door de minimale profielkaderdikte van 81 mm. Vanzelfsprekend voldoen de maatwerk kunststof K-VISION Trend kozijnen aan de eisen betreffende lucht- waterdichtheid. 

Het K-VISION Trend kozijn heeft een drie-tal kenmerken:

  • Door relatief smalle profielen wordt een groter glasoppervlak gecreëerd, dus meer lichtinval.
  • Ufr-waarde van 1,4 door een betere kozijn-glas-verhouding.
  • Robuust en vormvast door de sterke hoekverbinding.

K-VISION profiel

K-VISION Trend hanteert een standaard profiel van 81 x 120 mm. De tussenstijlen in een maatwerk kunststof K-VISION Trend hebben een afmeting van 94 x 120 mm, dit geldt voor zowel de binnensponning als de buitensponning. Naar buiten draaiende deuren met het K-VISION Trend profiel worden met een slank wisselprofiel toegepast. Profielen voor naar buiten draaiende deuren zijn 84 x 120 mm. Naar binnen en naar buiten draaiende kunststof kozijnen zijn altijd 89 x 120 mm. Ramen hebben profieldikte van 76 x 78 mm. Bij Toelevering Online hebben de maatwerk kunststof deuren een standaard profieldikte van 76 mm.

Isolatiewaarde K-VISION profiel

K-VISION Trend kozijnen hebben een lange levensduur, bevatten gerecycled materiaal en zijn zelf volledig recyclebaar. De combinatie met glas zorgt ervoor dat de warmte van de woning binnen blijft. Het profiel heeft een lage Ufr-waarde van 1,4 voor verdiepte systemen. 

Dankzij de lage Ufr-waarde draagt dit bij aan een hogere isolatiewaarde. Bij Toelevering Online leveren we de beglazing met HR++, HR++ 1-zijdig gelaagd of HR++ 2-zijdig gelaagd glas. Lees meer over Ufr-waarden, de opbouw van glas en wanneer je voor welk soort glas kiest.

Toegepaste materialen K-vision

Al ons hang-sluitwerk en beslag voldoet aan het SKG*** keurmerk/politiekeurmerk. De draaikiepramen hebben verdekt liggend Winkhaus-beslag, inclusief afsluitbare kruk. De verdekte ligging zorgt voor een optisch strak aanzicht, je ziet de kozijnen dus niet omdat deze in de deur of het raam verwerkt zijn.

De deuren met het K-VISION Trend profiel hebben een driepuntssluiting, welke worden afgewerkt met het SKG-beslag*** van HOPPE deurgarnituur. Het beslag bij Toelevering Online wordt altijd met de benodigde sloten en cilinders geleverd. Bij het deurbeslag van de kunststof kozijnen van K-VISION Trend wordt er kerntrekbeveiliging meegeleverd. Voordeuren worden geleverd met een duwer aan de buitenzijde en een kruk aan de binnenzijde, de driepuntssluiting is sleutel bediend. Achterdeuren van dit profiel hebben een kruk aan zowel de binnen- als buitenzijde en de driepuntssluiting is kruk bediend. Bekijk hier de toegepaste materialen op het K-VISION Trend profiel.

Met de toepassing van K-VISION Trend kozijnen kan dus worden voldaan aan de gewenste esthetische eisen, energetische eisen en inbraakwerende eisen en wordt tevens rekening gehouden met milieu aspecten door gebruik van gerecycled materiaal.

Levering K-VISION Trend profiel

Om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, kiezen wij bij Toelevering Online ervoor om de krukken en schilderen apart in een verzenddoos mee te leveren. We hebben bewust gekozen om de deur compleet, inclusief alle toebehoren te leveren om onze kwaliteit te waarborgen. Het leveren van de producten doet Toelevering Online door heel Nederland. Van Groningen tot aan Breda en van Amsterdam tot aan Enschede.

Maatwerk kunststof kozijnen

Meer informatie over het K-VISION Trend profiel?

Onze klantenservice staat van maandag t/m zaterdag voor je klaar. Neem contact op via de chat, mail, telefoon of WhatsApp. Dat kan via 085 8085 030 of op [email protected]

Anderen bekeken ook:

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×