Klant aan het woord: Hein Scheffer

Niek
8 maart 2019

Als zelfstandig ondernemer steekt Hein Scheffer veel van zijn eigen tijd in de bouw van zijn huis. In de online zoektocht naar maatwerk kozijnen voor zijn project, kwam hij bij Toelevering Online terecht. De houten kozijnen inclusief glas sloten perfect aan op de vraag van Hein. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees snel verder!

Offline kennismaken

Als zelfstandig bouwer is Hein op zoek gegaan naar houten maatwerk kozijnen. Hij was echter geen voorstander van online kozijnen bestellen. Om onzekerheden weg te nemen bracht Hein een bezoek aan het kantoor van Toelevering Online en nam hij een kijkje in één van de aangesloten fabrieken. “Niek heeft mij fijn begeleid bij het samenstellen van mijn project. Dat heeft mijn twijfels weggenomen en toen durfde ik het aan om online te bestellen”, aldus Hein.

Niek heeft mij fijn begeleid bij het samenstellen van mijn project. Dat heeft mijn twijfels weggenomen en toen durfde ik het aan om online te bestellen
Hein Scheffer

Levering op het juiste moment

De bouw van de woning gaat geheel volgens plan en dankzij de goede planning zijn de kozijnen op het gekozen moment geleverd. Inmiddels zijn de kozijnen ook geplaatst en is het tijd voor de afwerking van de woning. Bekijk de foto’s hierboven voor een impressie van de maatwerk houten kozijnen. “Ik ben blij met het resultaat en heb al veel andere ondernemers in mijn omgeving getipt over kozijnen van Toelevering Online”, aldus Hein.

Ook een project samenstellen?

Wil jij net zo tevreden zijn als Hein over de kozijnen? Bestel dan je kozijnen bij Toelevering Online. De kozijnen worden geleverd op de locatie door heel Nederland. Bijvoorbeeld de provincies Friesland, Noord-Holland, Zeeland, Overijssel en Limburg. Echt heel Nederland dus!

Hulp nodig bij het samenstellen van je project? Wil je uitleg over de vakverdeling of heb je advies nodig over het type glas? Neem dan contact op met Toelevering Online. De klantenservice staat klaar om je te helpen met je bestelling. Je kunt ons bereiken via de chat, mail, telefoon en WhatsApp.  

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×