Klant aan het woord: Marije van @verbouwingpotgieterstraat

Toelevering Online
29 oktober 2020

In maart 2020 kregen Marije en haar vriend Niek de sleutel van hun nieuwe woning aan de Potgieterstraat in Lichtenvoorde. Vanaf de eerste dag was het klussen geblazen. Slopen, stucen, isoleren, een nieuwe keuken én de kozijnen op de begane grond vervangen: een greep uit de werkzaamheden van de afgelopen maanden. Op haar Instagram-account @verbouwingpotgieterstraat houdt Marije haar volgers op de hoogte van de verbouwing en het eindresultaat. En dat mag er zeker zijn!

Verbouwing

Om van het aangekochte huis hun droomwoning te maken besluiten Marije en haar vriend alles direct goed aan te pakken. Tot een van de grotere taken behoort het vervangen van de kozijnen. Marije: “We hebben de ramen in de achtergevel vervangen door openslaande tuindeuren en een enkele deur naar de keuken. Met de tuindeuren hebben we veel lichtinval gecreëerd en betrekken we de tuin meer bij het huis. Daarnaast hebben we de kozijnen in de voor- en zijgevel vervangen.”

Subsidieregeling

Hoewel het in eerste instantie de bedoeling was om alleen de kozijnen in de achtergevel te vervangen, heeft het stel uiteindelijk ook voor triple beglazing gekozen. “Door ook voor triple glas te kiezen kwamen we in aanmerking voor de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Hierdoor waren we voor alle kozijnen op de begane grond met triple glas hetzelfde geld kwijt als voor alleen de twee kozijnen in de achtergevel met dubbel glas, zonder subsidie. Die keuze was dus snel gemaakt.” Lees alles over de subsidie op isolerende kozijnen.

Nostalgische uitstraling

“We vinden beiden dat houten kozijnen een mooiere en meer nostalgische uitstraling hebben dan bijvoorbeeld kunststof kozijnen, daar wilden we dan ook voor gaan. Mijn vader, die als zzp’er in de bouw werkt, tipte ons over Toelevering Online. Hij bestelt daar voor zijn klussen regelmatig kozijnen en is erg te spreken over de snelheid en kwaliteit. Daarom hebben wij besloten onze kozijnen ook bij Toelevering Online te bestellen.”

Advies

“We wisten al snel dat we voor houten kozijnen wilden gaan, maar Toelevering Online heeft ons wel advies gegeven over welke houten kozijnen het meest geschikt voor ons waren. We zijn op basis van dit advies uiteindelijk voor deuren gemaakt van Mahonie hardhout gegaan, omdat dit hout goed tegen een stootje kan. De nieuwe vast glas kozijnen in de voor- en zijgevel zijn van Finti hout. Dit is een milieubewuste keuze door de hoge isolatiewaarden van het hout, maar nog belangrijker vonden we het esthetische aspect. De Finti kozijnen hebben namelijk geen beglazingsprofiel , waardoor je geen aluminium strip ziet.”

Positief

De positieve ervaringen van haar vader heeft Marije nu zelf ook mogen ervaren. “Het was heel handig dat je in de configurator zelf de kozijnen in kon voeren en dat je meteen de prijs en snelst mogelijke levertijd zag. Onze kozijnen werden al met twee weken geleverd. Als we voor de variant met dubbel glas hadden gekozen was dat zelfs maar vijf werkdagen geweest. Al met al zijn we erg tevreden over onze kozijnen, de service en het gemak van Toelevering Online en natuurlijk onze opgeknapte nieuwe woning!”

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×