Klant aan het woord: Jan-Pieter

Niek
29 juni 2020

Jan-Pieter uit Almelo had de wens om de bijkeuken in zijn woning meer bij zijn tuin te betrekken. Daarnaast was het altijd erg donker binnen. Door het plaatsen van de openslaande tuindeuren is dat probleem nu verholpen. Hij is erg tevreden met het eindresultaat.

Waarom Toelevering Online?

Ik hoorde van een kennis positieve verhalen over Toelevering Online. Hij gaf aan er al eerder kozijnen te hebben besteld, en was hier erg tevreden over. Na zijn positieve ervaring ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden. Vooral de optie om een maatwerk kozijn te kunnen bestellen sprak mij erg aan. Dit kozijn wordt namelijk kant-en-klaar geleverd, waardoor ik er na levering zelf direct mee aan de slag kon. Ik kon de kozijnen gemakkelijk samenstellen in de configurator: een prettig proces, omdat het erg overzichtelijk en duidelijk was. Dit komt vooral doordat je de actuele levertijden en prijzen kunt zien tijdens het bestellen.

Een houten of kunststof kozijn?

Bij Toelevering Online kan je zowel terecht voor houten als kunststof kozijnen. Jan-Pieter ging voor houten tuindeuren. Jan-Pieter: ‘Voordat we de openslaande deuren hadden, zat er een kunststof kozijn in. Dit vond ik minder passen bij onze woning, omdat de rest van de kozijnen in het huis gemaakt zijn van hout. Daarom hebben wij gekozen voor een hout, zodat de kozijnen weer een mooi geheel vormen.’

Goede service en snelle levering

Over de service van Toelevering Online is Jan-Pieter erg tevreden: ‘Tijdens het samenstellen van mijn kozijnen in de configurator had ik nog een aantal korte vragen. Ik kon mijn vragen gemakkelijk stellen via de chat en kreeg direct een antwoord terug zodat ik mijn bestelling snel kon afronden. Na mijn bestelling had ik het kozijn binnen 5 werkdagen al in huis! Ontzettend fijn, want zo kon ik snel beginnen aan mijn klus.’

Toekomstige projecten

Op dit moment heeft Jan-Pieter nog geen verbouwingen op de planning staan. ‘Wanneer ik in de toekomst meerdere kozijnen nodig heb ga ik deze zeker bij Toelevering Online bestellen’, aldus Jan-Pieter.

Wil je meer weten over onze kozijnen? Onze medewerkers op de klantenservice helpen je graag zodat ook jij snel kunt beginnen aan jouw kozijnproject. Wij zijn bereikbaar via de chat, mail, telefoon en WhatsApp.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×