Klant aan het woord: Wolters Glas en Kozijn

Klant aan het woord: Wolters Glas en Kozijn

Niek
8 juni 2018

Wolters Glas en Kozijn heeft de afgelopen jaren veel glas- en kozijn projecten uitgevoerd in de bouw. Van oorsprong zijn we een glasbedrijf gespecialiseerd in grote renovatie- en nieuwbouwprojecten voor woning- en utiliteit bouw. Tegenwoordig houden we ons bezig met glas- en kozijn renovatieprojecten voor de particuliere markt. De maatwerk kozijnen ontwerpen we zelf en bestellen deze bij Toelevering Online. Door het goede contact met de leverancier kunnen we snel inspelen op de vraag vanuit de klant. ‘Er wordt duidelijk gecommuniceerd en geïnformeerd met de afnemers. De communicatie verloopt altijd goed bij Wolters Glas en Kozijn’, aldus Niek Wopereis van Toelevering Online.

Kozijnen met 5 dagen levertijd

Via het vakblad ‘ZZP-er in de Bouw’ zag ik een advertentie van Toelevering Online. Maatwerk kozijnen snel, online besteld en binnen vijf werkdagen geleverd. Wat me hierin direct aansprak, was de levertijd van deze maatwerk kozijnen. Slechts 5 dagen. In mijn vakgebied, en vooral binnen mijn bedrijf, is het ideaal dat je zelf de levertijd en plaats kunt bepalen. De snelle levertijd en het directe overzicht van de prijs maakt je zelfstandig. Wij kunnen op deze manier razendsnel inspelen op vraag en aanbod van particuliere klanten. Na het inmeten, kunnen we de kozijnen online bestellen. Binnen vijf werkdagen heb je ze in huis en kun je aan de slag met de klus.

Zelfs kozijnen inmeten

Ook het incalculeren vind ik erg handig, zo heb je een goed overzicht in de prijzen. Niet alleen voor onszelf handig, maar ook voor de klant. Je kunt namelijk direct een duidelijke offerte opstellen en een prijsafspraak maken met de klant.

Altijd maatwerk

We werken alleen aan renovatie projecten voor particulieren. Met de maatwerk kozijnen van Toelevering Online en de korte lijnen kun je snel schakelen. Handig voor mijn klanten, maar ook voor mij. Na tientallen bestellingen zijn wij van Wolters Glas en Kozijn nog steeds tevreden.

Wil jij ook zo’n tevreden klant worden als Wolters? Stel dan nu jouw kozijn samen in de configurator. De kozijnen kunnen vanaf 5 werkdagen al geleverd worden en ook nog op locatie door heel Nederland. Zo leveren wij onder andere in de plaatsen Oss, Drachten, Leiden, Hoorn, Roermond en Vlissingen.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×