Kozijnen voor een woningrenovatie in Markelo

Daan
18 april 2018

Voor een jong gezin in Markelo mochten wij 4 kozijnen en een deur leveren. Bart werkt als ZZP’er (BARTD timmerwerken) en had via via over de korte levertijd van Toelevering Online gehoord. Op advies van een collega-ZZP’er besloot hij de online configurator van Toelevering Online te proberen en binnen vijf werkdagen werden de kozijnen voor zijn woning geleverd. 

Verbouwing van een voormalig boerderij

Het ouderlijk huis van Rianne (vrouw van Bart) is helemaal verbouwd tot een ruim en modern woonhuis, waar Bart en Rianne heerlijk kunnen wonen samen met hun 3 jonge kinderen en een hond. Het huis heeft van binnen een industrieel karakter, waar oude en nieuwe elementen prachtig samenkomen. De kozijnen van Toelevering Online zijn aan de binnenkant in de kleur antraciet geverfd, zodat ze perfect aansluiten bij de sfeer van de woning. 

"Wat ons vooral aansprak was de korte levertijd. Daarnaast bleken de kozijnen ook een stuk betaalbaarder te zijn dan andere partijen. Toen was de keuze eigenlijk heel makkelijk."
Bart Doeschot, BARTD timmerwerken

Veel lichtinval en uitzicht op de tuin

“We wilden graag veel licht creëren in onze woonkeuken. Mijn ouders konden vanuit de keuken nooit ver weg kijken, terwijl het uitzicht op de tuin prachtig is. Wij hebben daarom de schuur aangepast en zoveel mogelijk raam gecreëerd. Hierdoor kijken we vanaf de eettafel mooi weg op de tuin en onze vijver”, aldus Rianne.

Ervaring met Toelevering Online

Toen we via via van Toelevering Online hoorden, zijn we ons gaan verdiepen in de online configurator. Wat ons vooral aansprak was de korte levertijd. Daarnaast bleken de kozijnen ook een stuk betaalbaarder te zijn dan andere partijen. Toen was de keuze eigenlijk heel makkelijk”, aldus Bart. “Het bestellen ging heel eenvoudig en de kozijnen stonden er inderdaad met vijf werkdagen. Dat was ik totaal niet gewend. Ook de service na de tijd was goed. Er zat een kras op één van de ruiten, maar binnen een week werd er een nieuwe ruit geleverd.” 

“Het bestellen ging heel eenvoudig en de kozijnen stonden er inderdaad met vijf werkdagen. Dat was ik totaal niet gewend."
Bart Doeschot, BARTD timmerwerken

Ook op zoek naar kozijnen voor een renovatieproject?

Bestel direct online of stel je eigen kozijnen samen in onze configurator. Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Toelevering Levert onder andere zijn kozijnen in Markelo, maar ook in andere plaatsen als Zwolle, Emmen, Apeldoorn, Hengelo, Enschede en Deventer. Eigenlijk leveren wij door heel Nederland op de gewenste locatie!

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×