Foto: Aluminium harmonicadeuren

Nieuw: aluminium harmonicadeuren

Niek
5 april 2022

Vanaf heden bieden wij aluminium harmonicadeuren van Reynaers aan. Deze Reynaers CF77 harmonicadeuren zijn in het zwart verkrijgbaar. Hiermee kan een strak en modern aanzicht gecreëerd worden. Wij vertellen je in deze blog graag meer over deze vouwwanden.

Wat is een harmonicadeur?

Een harmonicadeur bestaat uit meerdere delen die op een schuifrail zitten. Via deze rail kun je alle delen makkelijk naar een zijde openschuiven. De harmonicadeuren die wij aanbieden bestaan uit minimaal drie deuren die altijd volledig open gaan naar één zijde, zo krijg je een grote opening in de pui. De delen zijn op verschillende manieren te openen. Je kunt de deuren helemaal open zetten, maar ook voor de helft of zelfs maar één deel.

Harmonicadeur of vouwwand?

Het is niet altijd duidelijk wat het verschil is tussen een harmonicadeur en een vouwwand. Wij kunnen je vertellen dat er eigenlijk geen verschil is. Er worden meerdere benamingen gegeven aan hetzelfde product, waaronder harmonicadeur, vouwwand en vouwpui.

Voordelen aluminium harmonicadeur

Een aluminium harmonicadeur heeft vele voordelen. Wij zetten alle voordelen voor jou op een rijtje:

  • In een handomdraai een grote open pui
  • Handige doorloop, door de loopdeur
  • Een strak en modern design
  • Door de rail erg gemakkelijk te bedienen
  • Aluminium is sterk, licht, kleurvast en duurzaam

Uitvoeringen 

De harmonicadeuren van Reynaers zijn bij ons verkrijgbaar in drie uitvoeringen. We leveren de harmonicadeuren in een 3-delige, 4-delige, 5-delige of 6-delige uitvoering, volledig op maat gemaakt. De harmonicadeuren zijn alleen verkrijgbaar in de zwarte kleur RAL9005 en zijn beschikbaar in 2-zijdig gelaagd met HR++ dubbel glas of 2-zijdig gelaagd HR+++ triple glas. Wil je meer weten over de productkenmerken, bekijk dan de productpagina van de harmonicadeuren.

Onze harmonicadeuren

Harmonicadeur bestellen?

Ben je benieuwd naar alle technische gegevens van de harmonicadeur? Kijk dan bij de productinformatie van de harmonicadeuren. Je kunt jouw eigen harmonicadeur op maat bestellen via de productpagina of zelf samenstellen in de configurator. Heb je nog vragen over de verschillende maten of kom je ergens niet uit? Wij helpen je graag! Stel je vragen via de chat of bereik ons via de telefoon, mail of WhatsApp. Dan helpen wij jou zo snel mogelijk.

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×