Nieuw: matglas bij K-VISION-kozijnen

Niek
12 november 2019

Het assortiment van K-VISION-kozijnen is uitgebreid! Vanaf heden is het mogelijk om matglas in je K-VISION-kozijn te plaatsen. Het matglas is in verschillende varianten van HR++ en HR+++ glas te verkrijgen.

Privacy en licht

Matglas heeft vele voordelen. Het is bijvoorbeeld erg geschikt voor in een kantoor of badkamer, omdat je niet door het glas heen kunt kijken. Hierdoor behoud je privacy. Het voordeel van matglas is dat ondanks je er niet doorheen kunt kijken, het lichtinval wel nagenoeg gelijk is aan dat van normaal glas.

HR++ matglas bij K-VISION

Bij Toelevering Online is het matglas in verschillende varianten te verkrijgen bij K-VISION profielen. Hieronder staan varianten van HR++ en HR+++ matglas. Hierbij staat het *-teken voor satijn glas en het :-teken voor de coating.

Dubbel glas

HR++ matglas (4*/20/:4)

HR++ 1-zijdig gelaagd matglas (4*/18/:33.1)

HR++ 2-zijdig gelaagd matglas (33.1*/16/:33.1)

Triple glas

HR+++ matglas (4*/18/4/18/:4)

HR+++ 1-zijdig gelaagd matglas (4*/16/4/18/:33.1)

HR+++ 2-zijdig gelaagd matglas (33.1*/16/4/16/:33.1)

Verschil HR++ en HR+++ glas

Het belangrijkste verschil tussen deze twee glassoorten is de isolatiewaarde. HR+++ matglas wordt ook wel triple matglas genoemd. Dit matglas heeft een lage U-waarde, waardoor het over het algemeen beter isoleert dan dubbele glassoorten. Dus wil je perfecte isolatie? Kies dan voor HR+++ matglas. Mensen kiezen ook vaak voor HR++ matglas. Dite glassoort is wat goedkoper en isoleert ook zeer goed.

Vragen over K-VISION matglas?

Wil je meer weten over matglas? Neem dan snel contact met ons op. Het team van Toelevering Online staat graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Op werkdagen kun je ons bereiken van 08:00 tot 22:00. Maar ook op zaterdag zijn wij van 09:00 tot 16:30 bereikbaar. Je kunt contact opnemen via de chat, telefoon, mail, WhatsApp of door een berichtje achter te laten op onze website.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×