nu ook levering in belgië header

Nu ook levering in België!

Klantenservice
3 november 2022

Bij Toelevering Online stel je zelf simpel en snel maatwerk houten, kunststof en aluminium ramen, deuren en schuiframen samen via onze eenvoudige configurator. Deze leveren we al vanaf vijf werkdagen op een locatie naar keuze in Nederland óf België. We leveren in vrijwel heel België, met uitzondering van het centrum van Antwerpen, de binnenstad van Brugge en de binnenstad van Mechelen. Lees hier meer over onze profielen en de levermogelijkheden in België.

Hoe werkt het leveren in België?

Vanaf heden kunt u bij het leveringsadres ook een adres in België invoeren. We leveren in vrijwel geheel België, met uitzondering van het centrum van Antwerpen (Scheldekaaien en de zijstroken van de Leien), de binnenstad van Brugge en de binnenstad van Mechelen. Let erop dat u niet een adres invult dat in een van deze gebieden ligt, aangezien we dan genoodzaakt zijn eventuele extra kosten aan u door te belasten.

Als u uw ramen in België wilt laten leveren, dan is het op dit moment alleen mogelijk om voor weeklevering te kiezen. Dit betekent dat u een specifieke week kiest waarin u uw ramen wilt laten bezorgen. De avond voor levering ontvangt u een e-mail met de dag en het exacte tijdvak waarin u uw bestelling kunt verwachten.

Verzendkosten België

Voor het leveren van onze ramen naar België hanteren wij dezelfde verzendkosten als in Nederland. De kosten die we hanteren voor het verpakken en bezorgen zijn afhankelijk van het aantal ramen en de afmetingen. Bekijk onze pagina over de verzendkosten voor meer informatie over de kosten.

Vanaf vijf werkdagen geleverd

Ook in België leveren we onze kozijnen al vanaf vijf werkdagen. U heeft hierbij keuze uit verschillende profielen en materialen. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze vlakke houten profielen die zijn vervaardigd uit hardhout, onze kunststof ramen met het K-Vision Classic profiel of de aluminium ramen met het Reynaers CS77 profiel. Al onze ramen, deuren en schuiframen worden compleet geleverd met hang- en sluitwerk dat voldoet aan het SKG** keurmerk/politiekeurmerk. Montagemateriaal wordt niet meegeleverd.

Vragen of hulp nodig?

Heeft u nog vragen over onze producten of de levering naar België? Bekijk dan alle informatie in onze kennisbank of neem contact op met onze klantenservice. Dat kan via de chat op de website, maar ook via WhatsApp, e-mail of telefoon.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×