Aluminium | Reynaers Foto: Reynaers CS77

Versnelde levertijd Reynaers CS77

Toelevering Online
20 maart 2023

Wij staan voor simpel en snel kozijnen bestellen. Daarom kijken wij continu naar nieuwe kansen en verbeteringen binnen ons assortiment. We zijn ontzettend blij om jullie te vertellen dat we de levertijd van Reynaers CS77 raam- en deurkozijnen kunnen versnellen. Waarbij het eerder 25 werkdagen was, gaan wij nu naar een levertijd van 16 werkdagen! Onze Reynaers kozijnen met het CS77 profiel bestel je nu dus nóg sneller bij Toelevering Online.

Van 25 naar 16 werkdagen!

Momenteel kunnen we aluminium kozijnen met de kleur RAL 9005 (zwart) aanbieden vanaf 16 werkdagen levertijd. Deze kleur is het meest voorkomend bij aluminium kozijnen en dat is natuurlijk niet gek, want dat maakt een strakke uitstraling van de woning compleet!

Je bestelt Reynaers CS77 nu vanaf 16 werkdagen wanneer je kiest voor een zwarte kleur op jouw aluminium kozijnen. Bij onze andere kleuren blijft de levertijd staan op 25 werkdagen, nog steeds supersnel! We streven er uiteraard naar om ook andere kleuren met verbeterde levertijden aan jou aan te kunnen bieden.

Snellere levertijden, dezelfde kwaliteit

Het leveren van kwalitatief goede kozijnen is natuurlijk het belangrijkste. Wanneer levertijden van bepaalde producten versneld worden gaat dit nooit ten koste van de kwaliteit. Bij Toelevering Online profiteer je namelijk altijd van de snelste levertijden in combinatie met kwalitatief goede kozijnen!

Zo ziet het CS77 profiel eruit:

Waarom kiezen voor aluminium kozijnen?

Met het aluminium materiaal ben je verzekerd van stoere en moderne kozijnen die een echte toevoeging zijn aan je woning. Daarnaast zijn de kozijnen erg sterk, dus kunnen ze worden toegevoegd in grotere afmetingen. Bij zo’n grootte raampartij is het natuurlijk het beste om deze te combineren met HR+++ triple glas. Zo ontstaat een lekker warm huis dat er ook nog eens super strak uitziet!

Bestel het Reynaers CS77 profiel vandaag nog!

Bestel jouw aluminium kozijnen geheel naar eigen wens samen en profiteer van de vele voordelen. Bestel vandaag nog en krijg je Reynaers kozijnen al binnen 16 werkdagen geleverd! Bekijk de aluminium kozijnen en aluminium deuren of begin direct met samenstellen in de configurator.

Anderen bekeken ook:

menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×