Snellere levertijd kunststof kozijnen met houtnerf

Snellere levertijd kunststof kozijnen met houtnerf
11 november 2019

De levertijden van onze kunststof kozijnen van het Gealan S9000NL profiel variëren, op basis van de gekozen kleurencombinaties. Voor kozijnen met een houtnerffolie geldt een standaard levertijd van 32 werkdagen, maar er zijn enkele uitzonderingen. Bij bepaalde kleurencombinaties gelden levertijden vanaf 7 werkdagen. Zie hieronder een overzicht van levertijden per kleurencombinatie. Let op: heb je gekozen voor een andere combinatie dan hieronder? Dan is de leverdatum zoals wordt weergegeven in het bestelproces leidend.

 

Levertijden voor houtnerf combinatiekleuren Gealan S9000NL

* De levertijd is 7 werkdagen, afhankelijk van het type glas dat gekozen wordt.

Kunststof kozijnen met houtnerf

Kiezen voor een kunststof kozijn met een houtnerf buitenkant is een goed idee! Je profiteert namelijk van de scherpe prijs en onderhoudsvriendelijkheid van kunststof en tegelijkertijd van de mooie uitstraling van hout. Bij een kunststof kozijn met houtnerf wordt over het kunststof een stugge en sterke folie met houtnerfstructuur aangebracht om een echte houtlook te creëren. Hierdoor is je kunststof kozijn nauwelijks te onderscheiden van een echt houten kozijn.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de houtnerfkozijnen of over het bestelproces? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn elke werkdag bereikbaar van 08:00 tot 22:00 via telefoon, chat, mail en WhatsApp.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×