Aan- en afmelden voor Zakelijk Plus

Bij Toelevering Online willen wij jou zo zorgeloos mogelijk je kozijnen laten bestellen. Zo hoef je minder tijd te besteden aan administratie en kan je meer tijd besteden aan jouw klus. Met de voordelen van Zakelijk Plus wordt het bestellen van kozijnen nog gemakkelijker voor jou en je kozijnklant. Lees hier hoe jij je kan aanmelden voor Zakelijk Plus.

Aanmelden voor Zakelijk Plus

Werk je in de bouw en wil jij je graag aanmelden voor het Zakelijk Plus lidmaatschap? Er zijn twee manieren om je aan te melden, afhankelijk van of je een account hebt.

Ik heb nog geen account bij Toelevering Online

Heb je nog niet eerder ingelogd bij Toelevering Online, maar wil jij je wel aanmelden voor Zakelijk Plus? In het stappenplan hieronder zie je hoe jij lid kan worden en kan profiteren van de vele voordelen die Zakelijk Plus biedt, namelijk:

Stap 1: Ga naar de website en klikt rechtsboven op ‘inloggen’

Stap 2: Vul bij registreren je e-mailadres en bedrijfsnaam in en klik op het vakje met ‘ik wil mij aanmelden voor Zakelijk Plus’. Vul je KVK-nummer in en druk op registeren. Wij gaan direct voor jou aan het werk en zetten de aanvraag door naar onze onafhankelijke kredietverstrekker.

Stap 3: Na enkele dagen krijg je een bevestiging en is jouw krediet zichtbaar in jouw dashboard. Je kan gebruik maken van alle voordelen.

Ik heb al een account van Toelevering Online

Log in en ga naar je dashboard. Hier zie je een blok met meld je aan voor zakelijk plus. Door je KVK-nummer in te vullen, ben je gemakkelijk aangemeld. Wij gaan direct voor jou aan het werk en doen de kredietaanvraag bij onze onafhankelijke kredietverstrekker. Binnen 5 werkdagen krijg je een e-mail met de bevestiging van je lidmaatschap.

Afmelden voor Zakelijk Plus

Wil je niet meer gebruik maken van de service van Zakelijk Plus? Meld je dan af via deze afmeldpagina. Wij nemen je afmelding zo snel mogelijk in behandeling.

De voordelen van Zakelijk Plus op een rij

  • Bestellen op rekening tot maximaal 15.000 excl. BTW
  • Gratis achteraf betalen 14 dagen na levering
  • Levering op elk gewenst adres in Nederland
  • Werktekeningen zonder Toelevering Online logo
  • Mogelijkheid tot werktekeningen met eigen logo
  • Exclusieve acties

Wat is Zakelijk Plus?

Zakelijk Plus is een lidmaatschap van Toelevering Online waarbij klanten die regelmatig kozijnen bestellen extra voordelen ontvangen. Het partnerprogramma houdt regelmatig onderzoeken om te kijken waar de behoefte van onze zakelijke klanten ligt. Er worden regelmatig nieuwe voordelen toegevoegd aan het programma.

Meld je vandaag nog aan voor Zakelijk Plus

Naast het toevoegen van je eigen bedrijfslogo op de werktekeningen krijg je ook een versnelde service, betaal je twee weken na levering, doe je geen aanbetaling én je krijgt geleverd op iedere gewenste locatie. Bekijk alle voordelen!

Meld je aan!
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×