Werktekeningen met eigen logo (Zakelijk Plus)

Bij Toelevering Online willen wij jou zo zorgeloos mogelijk je kozijnen laten bestellen. Zo hoef je minder tijd te besteden aan administratie en kan je meer tijd besteden aan jouw klus. In deze blog lees je hoe je als Zakelijk Plus klant werktekeningen met eigen logo kan downloaden.

Als je jouw werktekeningen downloadt zonder een Zakelijk Plus lidmaatschap, staat er standaard het logo van Toelevering Online op. Met deze functie is het mogelijk om werktekeningen te ontvangen zonder logo om deze een-op-een te kunnen delen met de eindklanten. Daarnaast kan je jouw eigen bedrijfslogo uploaden in je dashboard.

Hoe werkt het?

Je logt in als Zakelijk Plus lid en ga naar je dashboard. Vervolgens klik je op ‘mijn gegevens aanpassen’. Hieronder zie je een afbeelding van het scherm wat je vervolgens ziet. Nog geen lid? Lees hier hoe jij je kan aanmelden voor Zakelijk Plus.

In het rechter blok kies jij ervoor om een foto te uploaden van jouw logo. Vervolgens kies je de gewenste optie aan. Wil jij het Toelevering Online logo, geen logo of je eigen logo? De keuze is aan jou.

 

Hoe download ik mijn werktekening met eigen logo?

Ga naar projecten in je dashboard en klik op het project waarvan jij de werktekeningen wilt downloaden. Vervolgens klik je op complete werktekening. In de afbeelding hieronder zie je een voorbeeld.

Daarnaast kan je tijdens het afrekenen ook nog je werktekeningen downloaden tijdens het controleren van je bestelling.

Wat is Zakelijk Plus?

Zakelijk Plus is een lidmaatschap van Toelevering Online waarbij klanten die regelmatig kozijnen bestellen extra voordelen ontvangen. Het partnerprogramma houdt regelmatig onderzoeken om te kijken waar de behoefte van onze zakelijke klanten ligt. Er worden regelmatig nieuwe voordelen toegevoegd aan het programma.

Meld je aan voor Zakelijk Plus

Naast het toevoegen van je eigen bedrijfslogo op de werktekeningen krijg je ook een versnelde service, betaal je twee weken na levering, doe je geen aanbetaling én je krijgt geleverd op iedere gewenste locatie. Bekijk alle voordelen!

 

Meer info Zakelijk Plus
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×