Offertetool (Zakelijk Plus)

De offertetool is toegevoegd aan het Zakelijk Plus Dashboard. Hiermee maak je met slechts een paar klikken een professionele offerte. Doordat de offertetool zich binnen het platform bevindt, haalt hij direct relevante gegevens van jouw projecten op. Zo zie je in één oogopslag de inkoopprijs van het door jouw aangemaakte project. Lees snel hoe je de offertetool gebruikt:

Bij Toelevering Online besteed je minder tijd aan de administratie van je kozijnklus. Zo krijg jij meer tijd om te bouwen! Met de offertetool van Zakelijk Plus maak jij super makkelijk de offertes op voor jouw eigen klanten. Het systeem berekent zelfs de marge en verkoopprijs die jij wil communiceren met jouw klant. Overige kostenposten en voorwaarden kun je ook heel makkelijk toevoegen.

Stel de kozijnen voor jouw klant samen op de website en sla ze op in een project. Ga naar je dashboard en klik vervolgens op “offerte maken”. Vul vervolgens de bedragen in die jij wilt delen met jouw eindklant. Daarna kies je of je de werktekeningen wil toevoegen aan de offerte en klik je op Download PDF. Je kunt de offerte direct doorsturen naar je klant!

Tip van Tom: Zie je nog het Toelevering Online logo op je offerte? Dan heb je jouw eigen logo nog niet toegevoegd aan jouw account. Dit doe je heel eenvoudig in je Dashboard onder ‘Mijn Gegevens’. In het artikel werktekeningen met eigen logo lees je precies hoe je het instelt.

Hieronder zie je een fictief voorbeeld van een offerte:

Wat is Zakelijk Plus?

Zakelijk Plus is een lidmaatschap van Toelevering Online waarbij klanten die regelmatig kozijnen bestellen extra voordelen ontvangen. Het partnerprogramma houdt regelmatig onderzoeken om te kijken waar de behoefte van onze zakelijke klanten ligt. Er worden regelmatig nieuwe voordelen toegevoegd aan het programma.

Meld je aan voor Zakelijk Plus!

Naast de offertetool en het toevoegen van je eigen bedrijfslogo op de werktekeningen, krijg je ook een versnelde service, betaal je twee weken na levering, doe je geen aanbetaling én je krijgt geleverd op iedere gewenste locatie.

Bekijk alle voordelen!

Meer info Zakelijk Plus
menu
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×